KOMŠIJE U ŠOKU NAKON KRVAVOG PIRA U SUBOTICI Imali su sve, a onda ih je Dejan zauvek uništio! Zar da zarije nož u sina?!
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Dejan J. (50) uhapšen je u petak uveče u Subotici nakon što je nožem izbo sina Milana J. (23), a zatim i pretukao suprugu Maju J. (47), koja je pokušala da zaštiti sina i spreči krvavi pir!

Ova teška porodična tragedija odigrala se u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici nešto posle 22 sata. Kako saznajemo, Milan je došao za vikend kod roditelja iz Novog Sada, gde inače živi. Tokom večeri između njih dvojice izbila je žestoka svađa, koja je prerasla u tuču. Dejan je počeo da bije suprugu po glavi i telu, a onda dohvatio nož i izbo sina! Šta je motiv ovog krvavog pira, zasad se samo nagađa. Prema jednoj verziji, svađa je izbila oko novca!

- Važe za porodicu koja ne oskudeva ni u čemu, pa je i Milan živeo lagodno. Navodno ga je otac optuživao da troši puno para, a ni sin mu nije ostao dužan. Izbila je svađa, to razumem, ali da ubiješ svoje dete, to nikako ne mogu da shvatim. Milan je, koliko znam, bio dobro dete. Pa čak i da nije, da je nešto zgrešio, zar da zariješ nož u sina? - u šoku je jedan od njihovih komšija.

Kako saznajemo, policiju je pozvala supruga Maja, nakon čega je Dejan priveden. Nažalost, Milanu nije bilo spasa. Od zadobijenih povreda izdahnuo je u kući.

- Majka je od šoka nepovezano pričala. Dejanu je izvađena krv kako bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem alkohola ili nekih droga. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i tek mu predstoji saslušanje kod tužioca kada će dobiti priliku da se izjasni o krivici - kaže izvor Alo! blizak istrazi.

KOMŠIJE U ŠOKU NAKON KRVAVOG PIRA U SUBOTICI Imali su sve, a onda ih je Dejan zauvek uništio! Zar da zarije nož u sina?!

Alo/Printscreen/Privatna arhiva

 

Dejan sa suprugom ima troje dece, dva sina i ćerku koja je trenutno u Americi. Komšije navode da je Dejan završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a da je radio u Upravi carine. Međutim, mnogi od njih nemaju lepe reči za njega.

I sin bio sportista

Za ubijenog Milana komšije imaju samo lepe reči. Kako kažu, nekada je trenirao džudo. Odselio se od roditelja u Novi Sad, gde je upisao fakultet i počeo da radi. Svi žale zbog njega, ali i zbog majke Maje za koju kažu da je divna žena.

- Ona se brinula o svojoj porodici i uvek je bila tu za njih. Kako za decu, tako i za Dejana, koji je stalno bio u nekim problemima. Za sve je imala razumevanje. Ne mogu ni da zamislim kako joj je i kroz šta sada prolazi. Imali su troje zlatne dece, Dejan je zauvek uništio sve što su imali - rekla je komšinica.

- Za Dejana se pričalo da se odao porocima, alkoholu, pa čak i narkoticima. Skoro je imao i dve saobraćajne nesreće. U poslednje vreme ponašao se čudno, bio je jako nervozan. Međutim, nikad nismo čuli pre da je napao Maju, niti je ikada policija dolazila kod njih zbog nasilja u porodici. Šta mu se dogodilo u glavi, to samo on zna. Ovo je strašna tragedija - ispričao je komšija iz ulice.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading