porodicna tragedija
Foto: Printscreen/printscteen druuštvene mreže

Određen mu je pritvor od 30 dana, a telo je poslato na obdukciju.

Strašan zločin odigrao se na Badnje veče odigrao u selu Držanovac kod Žitorađa. Kobne noći Ninoslav je nakon svađe ubio sekirom svog rođenog Stefana (27).

Braća su živela u istom domaćinstvu sa svojim suprugama, decom i babom. Kobnog dana, 6. januara, Stefan i Ninoslav su zajedno otišli po badnjak u selo kako običaji nalažu. Međutim, kada su se vratili kući sa badnjacima, oni su se posvađali, potukli i na kraju je došlo do krvoprolića.

U trenutku ubistva u kući su bila deca obojice braće, njihove supruge i baka Slavica.

Rođaci Džeferovića rekli su da je u dvorištu izbila žestoka svađa, kao i da se osumnjičeni Stefan najpre posvađao sa njihovim zajedničkim prijateljem, na kog je nasrnuo nožem, ali se on otrgao i pobegao mu.

- Nisam mogla da sprečim zločin! Stefan je prvo izvukao nož na prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Ninoslava. Ninoslav je uspeo da mu otme nož. Međutim, Stefan je onda dohvatio sekiru i udario ga direktno u galvu - kaže kroz suze žena ubijenog - Tanja.

Supruga ubijenog kaže i da je Ninoslav brata udario jednom sekirom i to u potiljak.

- Stefan je samo pao, a on je onda seo pored njega i počeo je da plače - dodaje supruga stradalog Stefana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo je Ninoslava Džeferovića (27) iz okolone Žitorađa zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je pre dva dana u dvorištu porodične kuće prvo došlo do svađe, a potom i tuče između osmunjičenog i žrtve (21) nakon čega je kako se sumnja Ninoslav sekirom naneo povrede bratu u predelu glave od kojih je preminuo na licu mesta.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading