DARKO KOSTIĆ TVRDI DA JE OPLJAČKAN Iz ateljea mi odneto osam haljina i novac
Alo!/Masanori Jošida

- Nažalost, mediji su kreirali sliku o meni kao o najvećem kriminalcu i hvala što ste spremni da čujete i drugu stranu priče - kaže Kostić preko svog advokata Dimitrija Ilića.

- Naime, kroz sve ove godine, ja sam lakomisleno verovao ljudima i svima sam otvorio svoja vrata, ali neki od njih su to zloupotrebili. Tako je prva prijava bila od osobe koja mi je ukrala telefon i to nakon moje prijave, što je dokazano i na sudu. Druga osoba mi je iznuđivala novac da me ne bi prijavili i tako je sve počelo.

Advokat Dragoš Cukavac otkriva detalje - Alo.rs

Danas se vodi postupak po prijavi lica koja su, nakon što su me prijavili, i pošto me je policija odvela, iz mog ateljea odneli osam haljina iz nove kolekcije i novac - prenosi Ilić Kostićeve reči.

HOROR U BEOGRADU Pronađeno telo muškarca - Alo.rs

 Kada osetite nepravdu na svojoj koži, znaćete kako mi je. Istovremeno sam i besan i tužan, ali se bodrim jer želim da verujem da je ovo još jedno iskušenje iz koga moram izaći kao pobednik.

Iskren da budem, sa drugim dizajnerima se slabo družim, ali ljudi sa kojima sam ceo život u kontaktu daju mi podršku i ranije i sad, i uvek jer oni znaju pravu istinu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading