ISPOVEST OCA TRANSVESTITA KOJI JE PRONAĐEN MRTAV: Srećko se plašio Darka, tukao ga je i terao na prostituciju!
Alo!/M. Š.

Srećko Vasić pronađen je mrtav u kući Darka Petrovića, koji je i javio policiji da je nesrećni čovek preminuo. Otac nastradalog muškarca naveo je da su Darko i Srećko bili u vezi i da svi u porodici krive Petrovića za smrt.

Kako se nezvanično saznaje, Darko je policiji rekao da je Srećko bio njegov emotivni partner ali da se bavio i prostitucijom, o čemu je Objektiv ranije pisao.

Otac nastradalog Srećka, Radiša Vasić kazao je za Objektiv da je njegov sin bio transvestit i da se plašio Darka.

SREĆKA TUKLI ZBOG OBLAČENJA

Ovaj čovek se ne ustručava da optuži Petrovića i da je terao njegovog naslednika na prostituciju.

– Tukao ga je, maltretirao, terao ga je i na prostituciju. A Srećko ga je voleo i zato mu se vraćao. Nemam druge dece, nisam dočekao ni unuče. Čekam obdukciju i želeo bih da Darko bude izveden na poligraf da se sve utvrdi. Moj sin nije imao problema za zakonom, ali su ga zbog oblačenja u žensku odeću nekoliko puta tukli – priča Radiša.

Srećkov brat od tetke Ivan Stokić otkriva i da je Srećko bio bolestan.

– Žalio se da su ga ljudi stalno maltretirali. Imao je cirozu jetre. Kada sam ga video u petak, bio je mnogo žut u licu – tvrdi Stokić.

KOMŠIJA OTKRIO DETALJE IZ PROŠLOSTI

Komšija Darka Petrovića, Zoran Bošković, bio je taj koji je prijavio policiji mrtvo telo.

– Kada su došle policija i Hitna, čuo sam da im je Darko rekao da se Srećko žalio ceo dan da ga boli stomak. Rekao im je i da je to veče, u subotu, od komšinice zvao Hitnu, ali oni se nisu odazivali – prepričava naš sagovornik.

Komšija nam je otkrio i da je Darko dva puta bio u zatvoru. Kako sam kaže, prvi put je ležao 12 godina zbog pljačke.

– Rekao mi je da je tek izašao iz zatvora. Bio je tamo četiri i po meseca, valjda je u svađi sa babom bio malo grublji, pa ju je odgurnuo i ona je pala – otkriva nam komšija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading