Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
RAS
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

RAS

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: RAS

Da li mu je Lepa Brena nabacila nekoliko trikova kako da ga zavole ili je prirodni talenat, tek Filip je, po svemu sudeći, osvojio sve tri generacije žena porodice Prijović. Paparaco „Alo!“ uslikao je mlađanog Živojinovića, koji je na kolače izveo devojku Aleksandru, njenu mamu Borku i baku.

- Filip se prvo sam pojavio u šoping centru. Otišao je u jednu prodavnicu ženske garderobe da kupi Aleksandri poklon. Filip je detaljno gledao rafove i pažljivo birao poklon. Nije samo ušao i zgrabio prvu stvar, već je dobrih 15 minuta tražio najbolji komad za svoju dragu - ispratio je reporter „Alo!“ kretanje Živojinovića.

Filip i Aleksandra sa njenom mamom i bakom

RAS

Filip i Aleksandra sa njenom mamom i bakom, Foto: RAS

Nakon što je izabrao pravi poklon, Filip je seo u obližnji restoran, gde je naručio čaj i vodu. Sve vreme mu je noga igrala i moglo se videti da sa nestrpljenjem očekuje da ugleda Aleksandru. Kako bi prekratio vreme do njenog dolaska, pratio je na telefonu društvene mreže i dopisivao se s prijateljem. To je potrajalo dobrih pola sata, pošto Aleksandra nikako nije dolazila.

Filipova draga konačno se pojavila sa majkom Borkom, a pratila ih je i baka. Sele su za Filipov sto, a on im je odmah naručio kolače. Jedna od gošći restorana, koja je sedela odmah do njih, opisala je za „Alo!“ neobičnu situaciju kojoj je prisustvovala.

Zadovoljni zetom: Filip impresionirao Prijinu mamu i baku

RAS

Zadovoljni zetom: Filip impresionirao Prijinu mamu i baku, Foto: RAS

- Čim su sele za sto, uzeli su telefone u ruke i niko od njih nije međusobno progovorio ni reč. Svima je ta situacija bila baš čudna, jer sam primetila poglede ostalih gostiju. I baka je bila zbunjena. Ona jedina nije imala telefon, već je nemo posmatrala šta njih troje rade. Konobar im je onda doneo po kolač, a zadržali su se četrdesetak minuta - priča za „Alo!“ svedok ovog neobičnog izlaska. Filip, Aleksandra i njena porodica kasnije su nastavili da šetaju po tržnom centru.

Kao džentlmen:  Filip strpljivo čekao  tri dame Prijović

RAS

Kao džentlmen: Filip strpljivo čekao tri dame Prijović, Foto: RAS

Komentari (4)

Alpacino

12.10.2016 20:41

Ma pusti baku, nego sta deka kaze, to je hit!!!!

gan

12.10.2016 21:34

dobro je deda rekao...

V.Vera

12.10.2016 21:44

Deka? Gde je Prijin deka?

decko

12.10.2016 22:18

Dzaba tebi skole po inostranstvu i silne pare ulozene u tebe... Al sta ćes...