Parovi pričaju o Vesni Rivas
Printscreen
Mili

print screen

Mili, Foto: print screen

Milutin Radosavljević Mili (33) je morao javno da pročita šta su mu fanovi poželeli, ali tada je zakazao. Sve vreme je natezao i pogrešno čitao određene reči. Na kraju je ustala Mira Praizović kako bi mu pomogla.

Ukućani su bili u šoku kad su shvatili da je Mili nepismen. Nenad Marinković Gastoz se uhvatio za glavu i priznao da ga boli što je Mili favorit za pobedu.

- Ja sam zatečen! Nacionalna televizija, rijaliti „Parovi“ šesta sezona, Mili favorit. Čestitka za 33. rođendan, a on ne zna da je pročita! - rekao je Gastoz.

Radosavljević je pokušao da se odbrani.

- Čitanje mi nije dobra strana. Bitno je da sam elokventan. Čitanje i knjige, ja za to nisam nešto zainteresovan. Ali u sebi znam da čitam, naglas ne baš nešto specijalno. Nije ni bitno - rekao je Mili i dodao:

- Ja sam pročitao koliko-toliko. Možda sam se malo zbunio. Mira mi malo suflira, imam tremu.

Praizovićka je tada ustala i pokušala da ga uteši:

- Mili, i tvoja baba je bila nepismena, pa je tebe odgajila!

Voditeljka Bojana Ristivojević pitala je Milija da li će po izlasku iz rijalitija nastaviti školovanje, a on je odgovorio:

- Naravno da da!

Komentari (4)

Kiki

06.02.2018 08:44

A jel ima tamo neko pismem?

НОВОСАЂАНИН

06.02.2018 09:32

@Kiki - Imaju voditeljke po 2 razreda, to im je dovoljno, sve ostalo je među nogama, tu su diplome.

ceca po

06.02.2018 10:10

Važno da on zna da psuje i vredja. On favorit? Zbog cega? Sta je lepo i zanimljivo pokazao osim dokle može da ide ljudska glupost. A to da će nastaviti skolovanje to je tačno. U Zabeli imaju doskolovljavanje polupismenih delikvenata.

dr. prof. doc. Silvana

08.02.2018 20:07

BraWooo SRBIJO i ljudi koji žćive u njoj. Taj pi*mejac neobrazovani MILI vam je idol i favorit?!? Pekinezer brutalno psuje i vredja 24h, posebno žene i sve ostale! A onaj bolesni Ramović ga još favorizuje i hvali? Majko moja koji blam, bljak i fuj!