Ivan Marinković
fejsbuk
Ivan Marinković

fejsbuk

Ivan Marinković, Foto: fejsbuk

Pre nego što je upoznao i oženio pevačicu Gocu Tržan, Ivan Marinković je nosio fudbalski dres.

Na fotografiji možete da vidite Ivana Marinkovića iz mlađih dana, kasnije muže pevačice Goce Tržan, u dresu FK "Veliki Borak" (drugi s leva u gornjem redu).

 

Komentari (5)

Fascinantno

17.10.2017 09:43

Kakava blistava karijera.

x

17.10.2017 11:16

Čovek nije ništa radio što govori da je Goca jedna iskrena osoba koja se udala iz ljubavi za njega.Retko danas naći neku sa estrade i glume da nije sponzoruša.

Lika

18.10.2017 05:58

@x - Ona je zla, niko je nije hteo za brak! Našla ovog balaca, mladji od nje da bi rodila dete i posle mu zagorčala život! Ona je DNO DNA!

imam silu

17.10.2017 14:46

nije glup i nije čudno da je glavna faca u Parovima i da vrti priču....ne respektira nikoga a najdraže mi je kad trola repera Đusa gleda ga ravno u oči i praši li ga praši.zašto Đusa e brate zato brate jer je novi pobjednik brate kao razina više brate,brate ubi brate i da nebi letio Ivan je strweptomicin za brata Đusa.Ivan nije glup vrlo vrlo inteligentan a taj boemski život treba pripisati zloj sudbini i lošem izboru partnera.koliko znamo Tržan je osvajala njega a ne obrnuto i zato plus.

dp

17.10.2017 22:14

@imam silu - Čekaj malo, on sa Gocom nije već nekoliko godina. Zašto nije sredio svoj život do sada ???? Jel ga Goca terala da pije, da krade po radnjama, da se bije po ulici i blamira to jadno detence kome ne daje ni dinar ????