Bioskop Film Projektor
Shutterstock
Bioskop Film Projektor

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da pogledaju najzanimljivije animirane, igrane i dokumentarne filmove koji dolaze iz svih krajeva sveta, od severa Finske do dalekog Meksika. 

Veći broj filmova prikazan je na poznatim svetskim festivalima, a za potrebe "Kids festa" biće sinhronizovani na srpski jezik.

Najmlađi će pratiti avanture Bamzija, najjačeg mede na svetu u filmu "Bamzi i veštičina ćerka", iz Meksika stiže film "Čudesna sudbina kamenog dečaka" o dečaku koji je bio ljut na život i zbog toga se skamenio, kao i nastavak avantura malog traktora Fergija.

Na programu će biti i popularni film "Mali šef", zatim "Družina iz džungle" o pingvinu Morisu koji samo izgleda kao pingvin, ali je u stvari pravi tigar iznutra, tu je i "Vau Vau Zvezda" koji govori o tome koliko je bitno da u životu radiš ono što voliš i da uvek pratiš svoje snove.

U filmu "U šumi Haki Baki" miševi Klaus Penjač, Morten, Drvenko i Mister Zec pokušavaju da naprave red i objasne ježu Horasu da svi mogu da žive zajedno u slozi, dok se u ostvarenju "Lego Ninjago" mladi Lojd sa prijateljima bori za slobodu Ninjago grada.

Tinejdžeri će moći da pogledaju najaktuelnije filmove namenjene njihovom uzrastu.