Emina Jahović Sandal
Predrag Dedijer
Bolje da ljulja  nego da žulja:  Mustafa i Emina  Sandal

Dejan Briza

Mustafa i Emina Sandal, Foto: Dejan Briza

Pevačica Emina Jahović juče je svom sinu prvencu proslavila deveti rođendan, i u krugu porodice i prijatelja obeležila ovaj srećan dan. Ipak, na kraju je ona, čini se najviše profitirala, jer je od supruga Mustafe Sandala dobila sat od 8.500 dolara!

Mustafa je Eminu častio skupocenim „šopar“ satom, koji u sebi ima sedam dijamanata i deo je njihove kolekcije „Happy sport“.

Emina Jahović

Instagram

Emina se na društvenim mrežama pohvalila skupocenim satom, Foto: Instagram

- Mustafa obožava Eminu i stalno svima govori kako je ona predivna majka. Zbog toga je rešio i da je iznenadi baš na deveti rođendan njihovog prvenca Jamana. Kada je ugledala poklon Emina je zaplakala od sreće. Mustafa je baš obradovao - kaže dobro obavešten izvor za „Alo!“.

Screenshot

Model sata koji je Emina dobila od supruga, košta 8.570 dolara , Foto: Screenshot

 

Inače, Emina se zaista potrudila da ovaj rođendan malenom Jamanu ostane u najboljem sećanju. Ustala je u cik zore kako bi slavljenika na stolu čekala njegove omiljena poslastica - palačinke.

- Ovaj slatkiš sam jela u neograničenim količinama dok sam bila trudna sa Jamanom - otkrila je Emina na društvenim mrežama.

Porodica Sandal već neko vreme uživa na odmoru, krstareći na jahti daleko od očiju javnosti, a rođendansku žurku su upravo tu organizovali. Emina je na svoje društvene mreže podelila niz fotografija sa sinom pa se uz emotivne poruke podsetila dana kad je rođen i koliko radosti joj je doneo.

 

A od Milice slika!

Portret Emine Jahović

Instagram

Portret Emine Jahović, Foto: Instagram

 

Emina Jahović objavila je svoj portret koji je nacrtala njena koleginica Milica Todorović. - Dragi moji, da li ste znali da Milica ovako crta? I da je ovaj moj portret koji mi je poklonila nacrtala za manje od 20 minuta. Toliko je volim, my lemonade girl. Hvala lepotice. Zauzeće najlepše mesto u mojoj kući - napisala je oduševljena Emina Jahović uz fotografiju portreta čiji je autor Todorovićeva.

 A osim što je juče sinu proslavila rođendan, Emina je imala još jedan razlog za slavlje.

Naime, pevačica je sinoć predstavila spot za novu duetsku pesmu “Limunada” koju je snimila sa Milicom Todorović, čiju je promociju pomerila upravo zbog Jamana.

- Odlučila sam da premijerno pustimo spot za novu pesmu 8. avgusta kao poklon mom prvom sinu Jamanu za njegov 9. rođendan. Pogotovo, jer je on veliki fan ove pesme. Nadam se da ćete me razumeti i podržati, pa neka to onda bude naš zajednički poklon - napisala je Emina na Instagramu povodom toga.

Inače, početak leta je poznatoj pevačici doneo niz obaveza oko novih pesama, spotova i promocija, pa ne čudi što svaki slobodan dan provodi sa najbližima.

 

Komentari (1)

momazver

09.08.2017 20:53

Ne kažem ja džaba da me podseća na Branka Ružića/ i obrnuto/.On se ne razume u politiku,ona u pevanje,a oboje luduju za slavom i skupim satovima.