Adolf Hitler
Associated Press
Vladimir Putin

EPA/Alexei Nikolsky

Vladimir Putin, Foto: EPA/Alexei Nikolsky

"Da, mislim da poređenje sa 1936. godinom apsolutno stoji", rekao je Džonson pred članovima britanskog parlamenta, prenosi Rojters.

Sa druge strane, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je, reagujući na tu izjavu, da je Džonson zatrovan mržnjom i besom i da je zastrašujuće da neko takav predstavlja nuklearnu silu.

Komentari (4)

Dagmar

21.03.2018 20:09

Pa normalno napad je najbolja odbrana . A ko je nas bombardovao ?? Htler oni su gori od njega.Englezima verovati ???? kako je nastradala ledi DI ????? Francuzi Englezi I Rusi imaju taj otrov oni mogu da lazu nekog drugog i ovako sve lazu sve takmice ko ce da laze vise . dupe im zinulo za Ruska bogastva Jud... je dupe zinulo za jos vise .koji pohlepan narod .. sacuvaj me boze

Pera Detlic

21.03.2018 20:41

I mene moji seljaci uporedjuju sa Musolinijem sta treba da radim da ih streljam, kerovi laju karavani prolaze...

MiPoK

21.03.2018 21:51

Nekada davno sam pročitao u beleškama jednog umnog čoveka, da su Englezi najpokvareniji narod u Evropi i moram priznati da mi je to tada izgledalo dosta tendeciozno i delovalo mi je kao odviše subjektivno mišljenje. Međutim, kako je vreme prolazilo sve više sam uviđao kako je ovaj pisac bio potpuno u pravu. Setite se samo Blera, koji se svim silama trudio da se bombarduje SR Jugoslavija. Pa sada ovaj nesrećnik Džonson koji upoređuje Putina s Hitlerom, a gle čuda i sam nosi rusko ime Boris.

SARA

21.03.2018 23:45

ENGLEZI NEPRIJATELJI RUSKI I DRPSKI. ONI SU GORI OD HITLERA