Jelena Karleuša i Duško Tošić
Zoran Ilić
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Zoran Ilić

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Zoran Ilić

Producenti iz Istanbula ponudili Jeleni da učestvuje u visokobudžetnom projektu u kojem bi se pojavljivao i njen muž za ogroman honorar, ali ih je zbog fudbalera odbila.

Oni su našoj zvezdi nudili ozbiljan honorar da je mesecima danonoćno prate, ali joj je suprug Duško Tošić zabranio da potpiše ugovor.

S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi rekavši "ne".

Jelena Karleuša

Alo!/S.Andrić

Jelena Karleuša, Foto: Alo!/S.Andrić

Pop diva je imala veliku želju da prihvati primamljivu ponudu i sada joj je krivo što je ta saradnja propala. Ali Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspeha u fudbalu i njegovog kluba Bešiktaš, nikako da na tacni javnosti daje svoj privatni život. Znajući to, Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubedi da pristane na saradnju.

- Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namenjen njenom braku sa Tošićem, koji je velika zvezda u Turskoj - kaže izvor za Kurir.

Jelena potvrđuje ova saznanja i ističe da joj je krivo što se projekat sa Turcima neće realizovati.

- Tačno je da sam imala ponudu od Turaka, ali Duško nije za saradnju. Nepotkupljiv je ma koliko da mu nude novca. Šta da radim, ja bih pristala na keca. Čovek je bogat i ne treba mu para, a mi siromašne supruge moramo da se složimo. Inače, Duško voli da ja kažem kako trošim svoju lovu, a ne njegovu. Skoro sam izjavila da sam zaradila više para od njega, ali to je bilo samo na nedeljnom nivou. Na mesečnom nema šanse da ga prestignem, a tek na godišnjem da i ne govorim - rekla je Karleuša.

Pročitajte i:

 

 

Komentari (2)

nedjo

30.11.2017 11:20

bas smo u stresu

Manja

30.11.2017 14:21

Normalan covek. Nece pratnju 24 sata, jer bi onda morao svo vreme da je gleda,a i uskraceno bi mu bilo saranje varanje sa predivnim venerama.Ovako,glume divan brak,a on uziva sa lepoticama.Pametan je on.Sazreo,pa za koju godinu ce i da JK odleti u zaborav.Bravo Dule.Konacno razmisljas muski.