Dragana Mićalović
Alo!/Rajko Ristić
Lepa Brena u novom spotu

Promo

Lepa Brena u novom spotu, Foto: Promo

Lepa Brena, nekada najveća zvezda bivše Jugoslavije, ovih dana snima spot za pesmu sa novog albuma, a “Alo!” ekskluzivno otkriva detalje koje je pevačica držala u strogoj tajnosti. Naime, kako saznajemo, spot za novu pesmu predstaviće omaž Breninoj dugogodišnjoj karijeri, a u njemu će se naći brojne pevačicine koleginice, mlade glumice, ali i članovi nekada popularnog benda “Slatki greh”, predvođeni Sašom Popovićem.

Lepa Brena i

Arhiva "Alo!"

Lepa Brena i "Slatki greh", Foto: Arhiva

- Ove godine Brena i “Slatki greh” slave veliki jubilej - tačno 35 godina od osnivanja benda i njihovog prvog javnog nastupa. Zbog toga, Brena je želela da na neki način obeleži taj jubilej, te je za potrebe novog spota angažovala brojne mlade koleginice, ali i glumice, koje će igrati nju iz raznih faza njene karijere - kaže na početku razgovora za “Alo!” izvor blizak pevačici i otkriva ko će sve “biti” Brena u novom spotu.

Dragana Mićalović

Alo!/Rajko Ristić

Dragana Mićalović, Foto: Rajko Ristić

- Osim “Zvezde Granda” Slađane Mandić, koja likom i glasom podseća na Brenu, u spotu će se pojaviti i Nikolina Kovač, Ljupka Stević... Takođe, glumica Dragana Mićalović ima malu, ali zanimljivu ulogu. Ideja je da sve one budu obučene i našminkane kao Brena, a svaka od imitatorki će imati i njenu frizuru karakterističnu za određeni period karijere - kaže naš izvor i dodaje:

Saša Popović

Jutjub printskrin

Saša Popović, Foto: Jutjub printskrin

- Međutim, najinteresantnije je to što će se i Saša Popović naći u spotu. Nakon dugo godina, Saša će ponovo biti u ulozi frontmena grupe “Slatki greh” - kaže naš izvor i dodaje da režiju spota ovoga puta potpisuje Haris Dubica.

Slađana Mandić

Mitar MItrović

Slađana Mandić, Foto: Mitar MItrović

- Planirano je da snimanje traje nekoliko dana, jer će biti dosta učesnika. Takođe, nije tajna da Brena sve voli da radi polako i studiozno, tako da će publika spot moći da vidi tek za nekoliko nedelja. Osim toga, uskoro će da izađe Brenin novi album, ali i dokumentarni film o njenoj karijeri, jer joj je veoma važno da na pravi način obeleži ovaj značajni jubilej - kaže za kraj naš izvor.

Brena sprema najbolji album u karijeri

Kako saznajemo, nakon obeležavanja godišnjice Lepa Brena će objaviti i novi album, za koji želi da bude najbolji u njenoj dosadašnjoj karijeri. Zbog toga već mesecima bira pesme, a kako želi da pesme budu raznovrsne, angažovala je nekoliko poznatih autora: Marinu Tucaković, Gorana Ratkovića Raleta, Dragana Brajovića Braju...

 

Komentari (1)

momazver

30.10.2017 08:31

Hoće li opet da jaše Sašu....da se podsete mladosti..?