Zdravko Čolić
RAS
Zdravko Čolić

RAS

Intimno slavlje, Zdravko Čolić, Foto: RAS

Pevač je bio srećan što je taj dan proveo u krugu porodice, a ženski deo prodice Čolić potrudio se da njegov dan prođe u radosti. Njima su se nešto kasnije pridružili i Čolini bliski prijatelji.

- Zdravko često slavi rođendan daleko od kuće, jer ga posao odvede van glavnog grada, gde inače živi, a često i van granica naše zemlje. Ove godine Zdravko nije imao zakazan nastup na svoj rođendan, pa je divan dan proveo sa ćerkama i suprugom, koje su trudile da mu tog dana ugode. Zdravko je poznat po svojoj skromnosti, iako je velika zvezda, pa ne voli medije da obaveštava o svojim proslavama, niti da njegovi bližnji prave spektakl od toga. Čolin rođendan se nije posebno razlikovao od njegove kućne svakodnevice, ali ovaj dan nije prošao bez torte i želja. Skromni Čola poželeo je sebi i porodici samo zdravlje, jer, kao što je svima poznato, on je skoro sve u životu doživeo i skoro sve sebi priuštio - priča za „Alo“ dobar Zdravkov prijatelj.

Pre dve godine Zdravko Čolić je proslavio rođendan na koncertu u dvorani „Boris Trajkovski“, u Skoplju, a verni fanovi su ga iznenadili rođendanskom tortom sa svećicama, koju su mu predali na bini. Ovaj gest fanova pevača je oduševio i poručio im je da će taj rođendan sigurno pamtiti.

Ovog puta, zahvaljujuči pauzi u nastupima tokom turneje, Čola je bio u mogućnosti da dan rođenja provede sa najmilijima. Zdravko će nakon nekoliko dana odmora nastaviti sa poslovnim obavezama kako bi iznenadio svoje fanove.

Komentari (11)

milan

31.05.2016 06:21

čolić je veštim manipulacijama je izbegao rat u bosni poneo se očigledno kukavički i privilegovano dok su drugi krvarili za bosnu i živote izgubili on se smestio u beogradu kao vrli patriota to sto lepo pevuši neznači da ima opravdanje za dezertiranje a srbija mu dođe kao rezervna država ako dođe gusto ode čola iz srbije

olja

31.05.2016 09:20

@milan - Al se ti nalupeta sacuvaj boze!

NN

31.05.2016 12:28

@milan - Stvarno covece lupetas, ni skromnost ovog divnog coveka i pevaca sto je vrlo retko u danasnje vreme, ti ne odgovara

Pa dobro

31.05.2016 08:51

Ništa Hajat, 500 zvanica??? Pa kako?? E, po tome se razlikuje Čola od umišljenih zvezdica. Svaka čast Čolo i srećan rođendan!!!

kiki

31.05.2016 12:21

Colo,gde su cuvene zvanice,gde su info iz sata u sat,odela,haljine,cipele,pokloni,ko je sta doneo...Ucite od Cole,cuvajte svoju decu,obrazujte ih...Bravo Colo,srecan rodjendan

vitez

31.05.2016 12:45

Čola nije rat ni počeo niti ga je vodi a nije se od rata ni obogati, kao mnoge "patriote"

Lenka

31.05.2016 13:31

Prava zvezda, i veliki čovek... Živeo nam Colo, još, dugo, dugo..

Rade

31.05.2016 14:22

Po tome se Cola razlikuje od umisljenih zvezda. Citamo kojekakve gluposti ko je sta nosio na proslavama,ko je s kim raskinuo i ponovo krenuo, cije cerke su dobile na stotina hiljada evra u poklonima. kao da nekog zabole za takve informacije. Cola svoju intimu cuva. Nitu mu se zena slika za casopise, niti reklamira decu. To je njegovo privatno i kraj price. Zato je jedan i jedini. Ostalo je boranija.

Tijana

31.05.2016 14:36

ZDRAVKO COLIC NEMA TRI CERKE NEOBAVESTENI I NEPROFESIONALNI NOVINARI. !!!! JEDNA JE UNA ZVEZDANA A DRUGA JE LARA !!! VI STVARNO NE ZNATE O KOME I O CEMU PISETE, SKROZ NEPROVERENE INFORMACIJE STAVLJATE DA LJUDI CITAJU !!! SRAMOTA !!!!!!!

ENA

31.05.2016 15:01

NAJVEĆE ZVEZDE BALKANA, I ZA VREME STARE JUGOSLAVIJE A I DANAS SU ZDRAVKO ČOLIĆ, LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ. NJIMA SE JOŠ NIKO NIJE PRIBLIŽIO.

neka

31.05.2016 22:09

Cola je jedan jedini, iznad i Brene i Dragane. Jedina zvezda!!!!