Ovde je živeo psiho
Screenshot YouTube
Ovde je živeo psiho

Screenshot YouTube

Ovde je živeo psiho, Foto: Screenshot YouTube

Zagrepčanka Adela N. (92) preminula je pre četiri godine u svom stanu u zagrebačkoj Trešnjevci, a njen sin (59), ne samo da nije prijavio smrt, nego je svih ovih godina držao mrtvu majku u zatvorenoj sobi, piše portal 24sata.hr.

Policija je posle ispitivanja uhapsila neimenovanog muškarca i on je predat državnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

Tereti se za krivično delo ostavljanja bliske osobe u teškom položaju i preti mu kazna zatvora do tri godine. Takođe, osumnjičen je za krivično delo povrede mira pokojnika i za to mu preti kazna do dve godine zatvora.

Treće delo za koje je osumnjičen je falsifikovanje isprava, a preti mu još pet godina, ako se utvrdi da je te isprave koristio.

Njegove komšije su u potpunom šoku, pošto su saznale što se događalo u protekle četiri godine u njihovoj zgradi.

- Ovde se verovatno radi o dubljem psihopatološkom poremećaju koji nije bio dijagnostifikovan niti se manifestovao prilikom njegovog društvenog funkcionisanja - rekkao je poznati hrvatski psihijatar i sudski veštak Mijo Milas.

Komentari (4)

muka

12.11.2016 20:40

komsije su cude. koji su to nakaradni stvorovi kad se godiinama nisu pitali sta je s a zenom.

eee komsije

12.11.2016 21:48

moj otac na pragu 84. do pre dva meseca super dekica, a onda, desilo se manji slog i demencija,, brat i ja i snajka i zet, sve radimo da ga Vratimo, ali Najvise ga vracaju Komsije od 87 god i jos se dobro drze. SVAKI DAN PIJU KAFU ZAJEDNO, i zovu me da kazu da je dobro, iako znaju da ja dolazim svako pre podne, a brat posle posla i uvece

mr burns from simpsons

12.11.2016 23:40

PSIHO I

Vule

13.11.2016 03:17

To ce i u Srbiji da rade da bi preziveli ,jer mnogi zavise od te male crkavice od penzije