Sprema krivičnu tužbu: Saška Karan
Goran Srdanov
Sprema krivičnu tužbu: Saška Karan

Goran Srdanov

Sprema krivičnu tužbu: Saška Karan, Foto: Goran Srdanov

Ona smatra da iza toga stoji otac manekenke Cece Jovanović, Rade, zbog čega će u dogovoru sa advokatima protiv njega podneti krivičnu prijavu.

- Dobjam anonimne pozive u kojima muški glas izgovara užasne pretnje. Govori kako će ubiti mene, moju ćerku i mog muža, kako će nas iskasapiti i rasporiti. Verujem da iza tih poziva stoji Cecin otac. Sastaću se sa advokatom, pa ćemo videti šta ćemo raditi povodom toga. Moram da naglasim da se nikoga ne bojim, samo boga, ali ovo je nedopustivo i nije mi prijatno - izjavila je uznemirena Saška za „Alo!“, a potom se osvrnula na nemili događaj u Šimanovcima:

Glavni osumnjičeni: Rade Jovanović

društvene mreže

Glavni osumnjičeni: Rade Jovanović, Foto: društvene mreže

- Cecin otac i majka su došli tamo da bi se tukli sa nama. Ajde što je ona nasrnula na mene, to nekako i mogu da razumem, žensko na žensko, fer borba. Ali ona strvina, ona sirovina muška da krene na mene, to je nedopustivo. Prvo me je ona gurnula, počupala i ogrebala, a onda je on skočio na mene i ogrebao me. Ostale su mi modrice od njega, desna ruka me još boli. Sa svojim advokatom ću razgovarati i o tom nasrtaja na mene. Velika sramota! -ljutito dodaje pevačica, a mi vam eksluzivno prikazujemo fotografije njenih povreda.

Opšta makljaža u studiju između porodica Karan i Jovanović

printskrin

Opšta makljaža u studiju između porodica Karan i Jovanović, Foto: printskrin

Iako se na snimku vidi i to da pevačicin suprug Aleksandar Gazivoda udara pesnicom Radeta, pevačica tvrdi kako je njen muž nevin.

- Moj suprug je smirivao situaciju. On je mirno prišao momcima iz obezbeđenja i Cecinom ocu kako bi ih smirio. Međutim, Rade je opsovao našu ćerku Milju, što je navelo mog supruga da krene pesnicom, ali nije udario Radeta, već dečka iz obezbeđenja, i to vrlo blago u rame - tvrdi Karanova.

Tuča u studiju

printskrin

Tuča u studiju, Foto: printskrin

Podsećamo, u ponedeljak uveče dogodila se grupna tuča u studiju „Pinka“ tokom trajanja emisije posvećene izbacivanju farmera sa imanja u Lisoviću. Nakon što je Saška negativno okarakterisala Cecu, bivšu cimerku sa farme, njena majka je skočila da bije pevačicu. Nakon što su se njih dve počupale, nastao je fizički okršaj i između njihovih muževa. Saškin muž je u jednom momentu, dok je obezbeđenje razdvajalo raspomamljenu masu, pesnicom udario u lice Cecinog tatu. Nakon ovog incidenta svi akteri su udaljeni iz studija u kojem je uživo emitovano izbacivanje farmera.

Pevačica ima povrede po rukama

Alo!

Pevačica ima povrede po rukama, Foto: Alo!

Save

Komentari (14)

Кутузов

29.06.2016 07:51

Сјашите више људски олошу!Ви сте највећи људски шљам!

CIRINELA

29.06.2016 08:02

Vec u startu Saska Karan cini krivicno delo. Prvo kaze Cecin otac mi preti a posle anonimni glas. Da mi imamo sudi pravosudje, ne dokaze li 2 godine u startu pa se ti keri koliko god hoces.

Laki

29.06.2016 10:18

@mladen - Savka dosta vise patetike jer osim sto si losa pevacica losa si i glumica, navikavaj se da je Farma zavrsena i nema vise reklamiranja, ili jedva cekas neki novi rijaliti pa da uskocis, razumno je to od necega se mora ziveti , a ono vreme kada je Dacu dacu bio ajd da kazemo hit , se ne vraca ,a od necega se mora ziveti jer moras i junacinu od muza da izdrzavas

Lena

29.06.2016 08:52

Ma hajde bre ženo, pomeri se više iz medija!!!! Kome si ti još bitna pa ti neko preti ubistvom ili već ne znam ni ja čime. Očigledno tražiš način da budeš i dalje prisutna u medijima pošto su se završili rijalitii, a ti nemaš neku pesmu kojom bi mogla da se predstaviš, nego samo skandalima. Dosadna si više sa svojim pričama i glupostima.

Jelena

29.06.2016 11:20

@Lena - Dacu dacu , dacu nego stacu hahahaha

Dragan

29.06.2016 14:02

@Lena - Ova Karanova je stvarno teska ludaca a i njen muz nije bolji neka fina familija za izbegavanje.

Nina

29.06.2016 08:52

Opsovao Moju pa je muz reagovao, a ti kad si opsovala njihovu cerku to ti normalno, more cuti tamo .

qwertY

29.06.2016 09:21

Skrati jezicinu, ne vredjaj, sta te briga da li se ili nije j..... i sa kim, to nije tvoja briga, to nije nikakva igra to je vredjanje vrlo nisko i primitivno!

Makarije the father

29.06.2016 11:46

@qwertY - Naravno da je bitno sa kim se j...la jer to gleda cela nacija. Moramo zigosati olos, da se zna ko je i sta je, i da joj jednog dana deca gledaju na klipu majku samaricanku. Zena koja dozvoli sebi da se jase sa vise ljudi u jednoj kuci ili porodici je olos i to nije njena stvar vec stvar drustva. Da je Hitler ziv i kojim slucajem osvojio planetu ona bi bila ukinuta. Sta da se radi nekima ni zadnjih 2000 godina evolucije nije pomoglo da postanu kulturni i fini. Prostaci mrs iz Srbistana.

mafia

29.06.2016 10:06

Ovo zlo od žene je toliko pokvarena da nepostoji istrument koji bi mogao da izmeri njenu pokvarenost i podlost,nebi došlo do ovoga da pokvarena karanova nije rekla Radetu idi i kreši svoju ćerku,ni Rade nije neka cvećka ali nema tog roditelja koji ne bi reagovao na ovo što je ovo..ubre reklo,Mislim da će karanova ćerka od tog zlotvora da promeni ime i prezime jer od sramote neće smeti izaći na ulicu,stalno govori da je ostvarena žena,a ustvari je puna mržnje jer nije uspela u karieri HITNO U L.L

ANDRIJA

29.06.2016 11:37

@mafia - A nije Rade ljut na svoju ćerku fu*u koja ih je trojicu izmenjala,koja polugola meša pozadinom,što mu je pobegla od kuće................marš bre prostaci nepismeni,ćerka vam jednu čašu na farmi nije oprala kopirala Staniju i ništa više

DaDa

29.06.2016 10:35

Ceca nova "mucenica" za koju ce se glasati u ovom cirkusu! Sve za pobedu i lovu!

mačić@andrija

29.06.2016 19:31

ANDRIJA uboli ste PETICU A NE DESETKU U METI. Ceca jeste imitirala Staniju ponašanjem prema kamerama i afektiranjem S TIM DA NIJE OPRALA NI SEBE SAMU A NE NEKU ČAŠU, ZA RAZLIKU OD STANIJE KOJA JE SVAKODNEVNO PRAlA RUKAMA I kRPOM /ne zogerom/ POD U KUĆI, A PLUS TOGA PRVA JE BILA KOD UTOVARA SENA ILI ŽIVOTINJA. A OD CECE SEM SEKSA, BEZOBRAZLUKA PREMA STARIJIMA I NIPODAŠTAVANJEM npr. MARINIH 30 GODINA KARIJETE, I VRCKANJA GUZICOM JA NE VIDEH NIŠTA DRUGO.