Crveno-beli putuju u Moskvu
V. Z.
Crveno-beli putuju u Moskvu

V. Z.

Optimistični krenuli put Moskve, Foto: V. Z.

Fudbaler crveno-belih Vujadin Savić optimističan je pred revanš sa “armejcima”.

- Odlučiće sitni detalji, ko pokaže veću želju i ko bude kompaktniji na terenu ide dalje. Nismo mnogo razmišljali o vremenu i to ne predstavlja problem, kako nama tako njima. Rezultat u Beogradu tera da postignemo gol. Nećemo srljati. CSKA je jak tim. Ekipa koja je u Ligi grupi u šampiona uzela devet bodova, a igrali su sa Junajtedom, Benfikom i Bazelom. Drže dosta loptu u nogama. Mnogo će nam značiti podrška navijača - rekao je Savić koga brinu napadači CSKA, jer su, kako kaže, neugodni.

- Jednim sprintom mogu da naprave probleme, jako su brzi. Izostanak njihovog veznog fudbalera Golovina je dobra stvar za nas, dobro je što neće igrati - rekao je Savić.

- Čeka nas teška utakmica, idemo da pobedimo i sačekamo sledećeg protivnika. Igrao sam u turskoj znam vremenske uslove. Loše vreme tamo ne može da nas poremeti. Drugačije je golmanima nego igračima - rekao je Borjan.

Srnić je rekao da očekuje sličan meč kao u Beogradu.

- Želja i borba će biti presudna, toga kod nas neće nedostajati. Vremenski uslovi? Ne obraćamo pažnju. Spremamo se kao i za svaku utakmicu. Neka se pripaze Rusi po bokovima. Podjednake su šanse za prolaz, njima dajem blagu ulogu favorita jer igraju kući - rekao je Slavoljub Srnić.

Komentari (1)

Сараџогла

20.02.2018 09:51

Имао сам част да са СТО ХИЉАДА ГЛЕДАЛАЦА будем на некадашњој ,,Маракани,, а сада ,,Рајко Митић,,!Навијачи помешани јер није било ,,север,, и ,,југ,,!Зашто ово пишем?Прво да младеж зна да некада навијачи нису имали ,,ВОЂЕ,, а друго ... Највише смо волели да понедељком читамо спортске новине од петка и суботе!Ће победимо!Ће победимо!А оно,бато,ћоооорак!Ето,зашто ово пишем.Резултат?Звезда побеђује са 2:0!