kuca
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Lovci na seoske kuće i vikendice van velikih gradova ne propuštaju dan a da ne pretresu društvene mreže na kojima se skoro svakodnevno pojavljuju oglasi ljudi koji žele da kupe ili prodaju bez posrednika, piše Kurir.

Jedan takav danas je izazvao veliku pažnju jer je reč o prodaji celog imanja za manje od 1.000 evra po aru - tačnije 42 ara za 40.000 evra.

Na placu s pogledom stoji kuća, sređena skroz, sa strujom i uvedenom vodom, a unutra ima sve...

kuca

Facebook printscreen

 

Vlasnik je na prodaju nudi ovim rečima:

"Seosko imanje na prodaju, oko 6 km od Kosjerića, na putu za Radanovce (Savići/Godljevo), oko 42 ara, sve ograđeno. Kuća potpuno renovirana i useljiva, struja, voda i 1/1, nova stolarija, izolacija, oluci, terasa, staze okolo. Uključena nedovršena garaža sa još jednom sobom (trebaju garažna vrata i izolacija) i tor.

Voćnjak 8 godina star, orezivan, đubren samo stajnjakom i održavan redovno ali bez hemije (samo organski). Ima oko 220 voćki, šljive dve vrste, jabuke ajdared i granny smith, kruške viliamovke, dunje, nektarine, breskve, mušmule, aronija, višnje (svega po malo za hobi ali i dovoljno za lepu ličnu proizvodnju) asfalt skoro do kuće, zadnjih 300 m makadam.

Imanje okrenuto prema jugu sa nagibom, tako da ima pogled na 3 strane preko 6 km. Par slika postavljeno, a za više slika i informacija, javite se porukom i poslaću vam telefon. Cena 40000 evra."

Pogledajte galeriju:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading