Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop
Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN 21. III - 20. IV

Slobodni Ovnovi ove nedelje imaju mogućnost da ostvare svoj ljubavni plan, međutim, sve je još uvek samo u naznakama. Jeste to tako prividno, no ovo je samo zatišje pred buru. Vaš problem je što niste otvoreni za neku iskrenu vezu, već želite samo seks. Kad budete kod sebe razgraničili te dve stvari, uplovićete u lepu i ozbiljnu vezu, dogodiće se i vama ljubav. Zauzeti Ovnovi imaju ove nedelje odnos čas toplo, čas hladno, čas se volite, čas se ne trpite. Vi ste na dobrom putu da preko privlačnosti izgladite svoje odnose, jer ste opsednuti jedno drugim, i to je ono najlepše u vašoj vezi, što vas urkos svim nesuglasica drži zajedno. Volite se, ali ste oboje impulsivni i zato dolazi do konflikata u vezi i braku. Ne obraćajte pažnju na to, jer je to svojstveno za vaš horoskopski znak, mnogo turbulencija u vezi, jer ste i sami takvi. Umete vi da rešavate sve životne situacije, pa ćete tako rešiti i ovu.

BIK 21. IV - 21. V

Bikovima će se posrećiti na ljubavnom planu, jer su na pragu jedne lepe romanse. Slobodni će i te kako uživati, ali i doći u priliku da krenu ka ozbiljnijoj budućnosti. Zauzeti koji su se osmelili za paralelnu vezu moraju da vode računa da ovaj odnos ne preraste u nešto ozbiljno i da nikako ne poremete svoj brak koji bi zbog ove avanture mogao da doživi brodolom. Ukoliko ne budete svesni ozbiljnosti situacije u kojoj ste se našli, možete biti čak i povređeni i ostavljeni. Zato, dobro razmislite u šta se upuštate ove nedelje, jer vašu harizmu jako dobro osećaju osobe suprotnog pola. S jedne strane ste veoma poželjna osoba, a sa druge, potpuno ste nestabilni u ljubavnim odnosima. To vas može držati jedan period, ali vodite računa da ne bude prekasno za ispravljanje ove greške. Mislićete da je to sudbonosni trenutak, ne, to je strast kojoj treba da se oduprete. Posvetite se svom da biste lakše prebrodili ovaj zaista težak period i da bi dočekali bezbrižno sutra.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Usamljenim Blizancima se pokreće polje ljubavi, pa možete očekivati lepa dešavanja. Budite uporni i istrajni u odnosima sa voljenom osobom, jer čas razmišljate da to nije “ono pravo”, čas mislite da ste našli osobu svog života. Nemojte razmišljati čas ovako, čas onako. Prepustite se ljubavnoj magiji i uživajte u svakom trenutku sa voljenom osobom. Neki pripadnici vašeg znaka će odustati, ali oni koji budu ostali u vezi imaće jako lepu, zajedničku budućnost. Ako ste u u bračnoj vezi ove nedelje imate lep odnos sa partnerom, pa je moguće i da odete negde i provedete romantični vikend. Nastavite da negujete ovu pravu, iskrenu ljubav, jer uskoro je moguće da dođe do proširenja porodice. I vi i partner imate utisak da su se stekli svi uslovi za proširenje porodice, pa je na vama da prihvatite ovu situaciju kao najveću sreća koja će vam se desiti. Bićete jako srećni i zadovoljni dešavanjima tokom nedelje.

RAK 23. VI - 23. VII

U partnerskim odnosima i ove nedelje imate jako lošu komunikaciju. To će vam doneti nervozu, nezadovoljstvo, ali i mnogo preispitivanja gde grešite u odnosu sa voljenom osobom. Shvatate da se sve više razilazite u mišljenjima, i to vas čini depresivnim. Osećaćete se kao da ste promašili na ljubavnom planu. Nije ništa zabrinjavajuće, ovo je samo jedan otežan period koji će već naredne nedelje proći. Biće vremena da prevaziđete ovu konfliktnu situaciju u svom životu jer ćete biti više posvećeni jedno drugom i iskrenim razgovorom ćete uvideti da ste oboje pogrešili što niste češće i otvorenije razgovarali. Biće i onih koji će prekinuti vezu, ali to su oni odnosi u kojima od početka nije ništa išlo kako treba. Njima je na pomolu nova, iskrena i trajna veza koja može da se završi brakom. Ukoliko shvatite da vam je iskrenost najvažniji adut, možete uploviti u bračne vode jako brzo zbog toga što ćete doživeti jednu lepu romantičnu ljubav.

LAV 24. VII - 23. VIII

Ove nedelje Lavovima ljubavni horoskop predviđa dosta konfliktnih situacija u odnosima sa partnerom, koje će potrajati, jer od najave nekih boljih odnosa sa partnerom nema ništa u skorije vreme. Vas dvoje kao da ne živite jedno sa drugim, uvek ste u raskoraku i nikad jedno drugo ne razumete. Sad je odličan period da stavite tačku na takva ponašanja i da krenete iz početka, jer među vama je prava ljubav, ali situacije oko vas se komplikuju i dovode do loših odnosa. Umete da razgovarate i da se dogovarate, tako da će se sve pokrenuti sa mrtve tačke, hoću reći, sve iz početka, kao da konflikata nije bilo. Slobodnim Lavovi provode lepe trenutke sa osobama suprotnog pola, ali na tome će se sve ove nedelje završavati. Došlo je vreme da krajem nedelje, to jest pri kraju vikenda krenete u akciju i da se zbližite sa jednom osobom koja vas već duže vreme jako privlači. Budite spremni na lepa dešavanja na ljubavnom planu posle dužeg vremena.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Device u ljubavi vole sve svoje promašaje da pripisuju partneru. Napokon je vreme da shvatite da već duže vreme niste u pravu, i to treba da objasnite partneru, kao i da priznate da ste pogrešili i potrudite se da svoju grešku u budućnosti ispravite. Krenite u izglađivanje odnosa, posvetite se jedno drugom i videćete koliko ste srećni. Venera, planeta ljubavi vas obasjava i to treba da iskoristite i da se vratite na pravi put sa partnerom. Slobodne Device nisu ni svesne da su obuzete ljubavnim zanosom već neko vreme, jer gaje velike simpatije prema nekoj dragoj osobi. Mislite da je to prijateljstvo, no nije to samo prijateljstvo, to je već prava i iskrena ljubav. Bitno je da budete iskreni jedno prema drugom, da porazgovarate i videćete kako ćete se naći na putu jedne lepe, prelepe ljubavne veze. Vodite računa da na samom početku ne napravite neki pogrešan korak sve dok se malo bolje ne upoznate.

VAGA 24. IX - 23. X

U bračnim odnosima, kod Vaga dolazi do netrpeljivosti, jer je trenutak da se malo razdvojite i da shvatite da mnogo značite jedno drugom. Bolje je da se razdvojite na neko vreme, nego da se odnosi toliko pogoršaju da se ne mogu popraviti. Radite na uzajamnom poverenju, na usaglašavanju mišljenja, jer u poslednje vreme niti čujete niti razumete jedno drugo. Važno je sada da zajedničkim snagama pregurate ovaj teški period i da već naredne nedelje krenete onako kako vas dvoje umete, uz mnogo ljubavi i razumevanja. Slobodni pripadnici ovog znaka još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idealizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Očekujete previše na samom početku, a to što želite možete dobiti tek kad steknete poverenje drage osobe. Shvatite da je sve razvojni proces i da bi se steklo poverenje, potrebno je da prođe dosta vremena.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Došao je period kada Škorpije moraju da shvate da nisu uvek u pravu. Njihova ambicija se preliva i na ljubavno polje, gde uvek moraju da dominiraju i da njihova reč bude poslednja. Shvatićete da niste uvek u pravu i da i partner ima ista prava kao i vi. Nezadovoljni ćete biti u početku, ali shvatate da je sve ovo istina i da morate znati kad se treba povući i prepustiti. Ova situacija će vas zbližiti i na kraju ćete oboje biti srećni jedno pored drugog. Slobodne Škorpije imaju turbulentan period, kada ne mogu da se odluče za kojeg partnera da se vežu. Ovde će biti borbe, tako da treba opušteno pustiti da život ide svojim tokom, a prave stvari pustiti da isplivaju na površinu i da se pokaže kome je najviše stalo do vas. Složićete se da se različitosti privlače, a slični partneri ostaju zajedno. I vama se sreća smeši, tako da ova nedelja donosi lepa događanja slobodnim pripadnicima ovog znaka.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Došlo je vreme raščišćavanja odnosa među partnerima. Ozbiljan razgovor je preko potreban da napokon utvrdite svoj zajednički životni put. Imate mogućnosti da budete zajedno. Nadam se da ste oboje shvatili da jedno bez drugog ne možete i da bi trebalo maksimalo da se založite za zajednički život i mnogo srećniju budućnost. Planirajte proširenje porodice i eto, to vam je razlog da se nađete u zajedničkoj priči, u velikom zadovoljstvu. Slobodni Strelci su stalno na prekretnici, čas hoće ozbiljnu vezu, čas neće. Naravno, uskoro i oni staju pred matičara, hteli ili ne, jer su upravo naišli na partnera koji zna šta hoće i želi. Takva osoba vam najviše i odgovara jer vašu neodlučnost zamenjuje ljubav i poverenje koje imate u partnera. Slobodno se opustite i dozvolite da vam se dešavaju lepe situacije i verujte, bićete presrećni što ste verovali jedno drugom i što ste preko svoje ljubavi krenuli u zajedništvo i sreću.

JARAC 22. XII - 20. I

Ovaj period vam ne ide naruku što se tiče ljubavi. Sa voljenom osobom se sve više i više razmimoilazite, kako fizički, tako i emotivno. Kod vas je problem to što nemate razumevanja za zajedničke probleme. Partner ima razumevanje za vašu situaciju i shvata vas donekle, ali treba da budete svesni da i partner ima svoj prag izdržljivosti. Još jedno vreme će tolerisati vašu nezainteresovanost, a vi treba da se pokrenete i da izgladite odnose, koji su sada zaista napeti. Slobodni Jarčevi su još u potrazi za voljenom osobom. Uvek ulazite u površne veze i ne shvatate da treba da se upustite u ozbiljniju vezu da biste shvatili da li vam ta osoba odgovara ili ne. Krajem nedelje ulazite u lepu vezu sa dragom osobom koju gledate već duže vreme. To će biti romantična veza koja ima tendenciju da postane sudbonosna. Opustite se, samo napred, zvezde su na vašoj strani! Ne možete uvek sve raditi po nekom planu i proračunu.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Tolerancija, tolerancija i samo tolerancija! To vam je sada najvažnije da shvatite šta vam je činiti u partnerskim odnosima. Partner je nervozan, a vi sada treba da pokažete koliko vam je stalo da ne poremetite lep odnos. I sami znate da ste imali neke flert situacije van veze, braka. Sada morate da ćutite i da istrpite sve ono za šta vas partner optužuje. Ovo će proći, zaboraviće se jer imate veliko razumevanje partnera i priznaćete, veoma je teško to trpeti. Napokon ste svesni šta vam je flert sa strane doneo u partnerske odnose, samo lošu i zategnutu situaciju. Ove nedelje će se stabilizovati odnosi i moći ćete da krenete od početka i da napokon izgradite temelje bračnih odnosa kako treba. Slobodne Vodolije ulaze krajem nedelje u više veza, iz kojih se ništa neće izroditi jer se ponašate površno, nezainteresovano, a u stvari samo privlačite pažnju suprotnog pola. Ne brinite, nećete dugo, jer i vas očekuje da stanete na ludi kamen. Napok ste i vi upecani.

RIBE 20. II - 20. III

Lepa vest za slobodne Ribe. Imate pomoć planeta da na nekim proslavama, porodičnim okupljanjima ili koncertima upoznate zaista izuzetnu osobu. Ovde već počinje lepa romansa, ljubav na prvi pogled. Ako verujete u sudbinu, onda vas je ona ove nedelje i našla. Ljubavni planovi sa ovom osobom će vam se ostvariti i sve što ste planirali biće i realizovano. Zauzete Ribe su zaista zauzete svojim poslovima i svojim problemima i zanemarili su ove nedelje partnera. Sad je vreme da budete romantični, da iznenadite partnera poklonom, šetnjom, odlaskom na produženi vikend ili bilo šta što ste već nekada zajedno radili. Vreme vam je idealno za proširenje porodice i trebalo bi da razmišljate i razgovarate o tome. Nemojte dozvoliti da vaš poslovni život utiče na ljubavni, jer još niste u stanju da razgraničite ove dve stvari i to dosta doprinosi da se vaši odnosi na ljubavnom planu poremete. Morate naučiti da posao ostavite ispred ulaznih vrata.