Ava Karabatić
Jutjub printskrin
Ava Karabatić

Jutjub printskrin

Ava Karabatić, Foto: Jutjub printskrin

Ava je pokušala da izbegne naše pitanje, ali je između redova priznala da čeka dete i da momku sa kojim je raskinula nije rekla za novosti.

- Sama sam birala i nije mi žao ni zbog jednog dana naše ljubavi. Znam da bi bio dobar otac, a ja nisam takva da ga vežem za sebe zbog deteta. Bili smo srećni zajedno, ali nam nije išlo. Ipak mu želim sve najbolje, a ja ću nastaviti da brinem o onome što je ostalo iza nas - rekla je Ava aludirajući na trudnoću.

Karabatićeva kaže da se njen otac oporavlja nakon što ga je njena majka napustila i pobegla sa prijateljem.

- Moj tata je konačno oporavljen, a nju volim bez obzira na to što ne odobravam to što je uradila našoj porodici - priznaje Karabatićeva.

Komentari (6)

momazver

09.10.2016 09:03

Hahahaha...Sela cura na mravinjak. Koji li je uje.o?

zora vukasinovic

09.10.2016 13:46

@momazver - klepnu ce ona njemu almentaciju ka komsoca damatinka kralju bakra pa ima da-mu oci ispanu.kralj ima lovu ali nije lako kada je trosi mlad topdzija keba mali.

vukica

09.10.2016 15:20

@momazver - Zao tkz.Kralj bakra peva sve sto sam steko potrosice neko ali najvise boli kada trose mladi pastuvi i divlji mustanzi zar ne?

Дане С.

09.10.2016 10:19

Нека "ФИНА" фамилија у којој се не зна ко кога и ко с ким или сваки са сваким. Ави верујем да и не зна с ким је трудна јер при толико промета не може са сигурношћу да се тврди чије је дете док се не уради ДНК. Што се тиче тате мени личи на ХОМИЋА илити ПЕДЕРА.

alpacino

09.10.2016 15:46

@Дане С. - Mislis na njenog tatu, a ne na tatu deteta koga nosi...?

Puritanac

09.10.2016 12:17

Kakva slucajnost,uslikali ste je kako iz apoteke izlazi sa testom za trudnocu.Ovo je jos jedana u nizu senzacija da bi se o njoj pisalo.Kakav test,kakva trudnoca kakva Ava Karabatic,ko nju jos shvata ozbiljno.