Mlada plenila venčanicom, mladoženja frizurom
instagram
Nazdravili ljubavi:  Stefan i Ana Đurić

instagram

Nazdravili ljubavi: Stefan i Ana Đurić, Foto: instagram

Kako bi zapušila usta dušebrižnicima, novopečena mlada odlučila je da stavi tačku na sve, pa je iako se nikom ne javlja na telefon, poslala jasnu poruku zbog čega je pred oltar stala baš sa reperom.

- Konkretno, muškarac pravi. Ovo je ljubav - istakla je ukratko Ana, ali to nije sprečilo neverne Tome da joj poruče kako on nije muškarac za nju, da je trebalo da se uda za nekog biznismena jer bi joj bolje stajao, te da je Rasta na svim fotografijama sa venčanja tužan.

Mnogi su Nikolićevu pitali da li joj je stomak veliki od piva ili zato što je trudna, jer je uska bela haljina sa prorezima sve ocrtavala. Na pozive naše redakcije kao ni prvog dana, tako ni juče nisu odgovarali srećni mladenci, koji medeni mesec provode radno. Naime, njih dvoje su odmah nakon venčanja u voždovačkoj opštini spakovali kofere i otputovali u Hrvatsku, gde su preksinoć i nastupili.

Mlada plenila venčanicom, mladoženja frizurom

instagram

Mlada plenila venčanicom, mladoženja frizurom, Foto: instagram

Oni će i dalje ostati u Hrvatskoj jer Rastina žena, kako pevačica sada sebe zove, učestvuje na jednom festivalu, tako da će tokom medenog meseca i dalje raditi. Iako su žanrovi muzike kojima se bave potpuno različiti, Ana i Rasta će nastaviti da tezgare kao tim, što im očigledno neće teško pasti jer će time spojiti lepo i korisno. Anin izbor muža iznenadio je sve, jer se doskora smatralo da je Rasta samo njen prolazni hir, s obzriom na to da je do sada pokazivala interesovanje za sasvim drugačiji tip muškarca. Sada je jasno da su se Rasta i Ana ipak pronašli u nekim stvarima i da prijaju jedno drugom toliko da im ni brak nije bio veliki zalogaj.

Ceca

Svet/Miloš Nadaždin

Ceca, Foto: Svet/Miloš Nadaždin

 

Ana se udala u Cecinoj haljini

Pevačica je sudbonosno „da“ izgovorila u beloj haljini koju je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nosila na snimaju jednog editorijala pre nekoliko godina. U tom trenutku Anina „venčanica” bila je deo nove kolekcije kreatorke Meline Džinović, supruge pevača Harisa. Da li je Ana ovu haljinu čuvala u ormaru sve ove godine, pa je izvukla za potrebe venčanja ili ju je kupila na popustu u autletu, saznaćemo kada novopečena nevesta odluči da odgovori na pitanja medija!

 

Ana i Rasta

printskrin

Ana i Rasta, Foto: printskrin

 

Ana nosi burmu, Rasta je iskulirao

Na zajedničkom nastupu koji su održali nekoliko sati nakon venčanja, Ana je publici pokazala burmu. Njen prsten je očigledno izliven od različitih dijamanata ili cirkona, zato što blješti na sve strane. Za razliku od gospođe Đurić, jer je na venčanju uzela Stefanovo prezime, mladoženja se još nije navikao na novi status. Zbog toga na ruci repera nije bilo burme.

Komentari (8)

danasnje novine 30.7.2016

30.07.2016 16:41

ubistva i terori

Neznanje majka gluposti

30.07.2016 17:03

Свадбе није било, само венчање. Нису стали пред олтар, већ пред матичара. Бркате појмове.

ivan

30.07.2016 20:16

@Neznanje majka gluposti - Čuo sam da je Cazim bio kum masala neki se paze oni su jednorupici

beogradjanka

30.07.2016 22:45

MA da li je moguće? mislim da je sve marketinška fora...

Lenka

31.07.2016 02:59

Ne mogu da pronadjem sve podatke o izvrsiocima atentata na kralja Aleksandra u Marseju?! Ako redakcija ima neke podatke,hvala unapred..;toliko o ''Rasti i Nasti''..

Lolita

31.07.2016 04:30

Ljankase, bolje reci da ti je svadba bila fejk, manja ce blamaža biti.... Ustvari, ti si navikla samo i da se blamiras u svom tupavom životu.... ....

Srbin

31.07.2016 12:38

Pa i mogla je da nadje jedino mladjeg u MILF fazonu celebrity, jer ovi stariji tesko da mogu da se zeznu. Ovaj ima vremena za razvod. Malo da se promovise preko nje i milina.