seks zavođenje čarape seksi veš
Shutterstock
seks zavođenje čarape seksi veš

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

Posle razvoda Nadia Bokodi odlučila je da kupi vibrator. Iako je na početku bila oduševljena, zbog nezgode je završila kod lekara.

- Nakon razvoda nisam bila spremna za novog seksualnog partnera pa sam preko interneta naručila vibrator. Kad sam ga isprobala, postala sam opsednuta time kako brzo i jednostavno mogu da doživim orgazam. Osećala sam se moćno kad sam preuzela kontrolu nad svojim seksualnim zadovoljstvom, ispričala je Nadia za Mirror.

Međutim, stvari su ubrzo izmakle kontroli.

- Nakon par nedelja osetila sam bolove i otišla kod lekara. Kad je počeo da mi postavlja pitanja, shvatila sam da me dole boli jer sam preterala u korišćenju vibratora. Bilo je pomalo smešno, ali i jako neprijatno - kaže ona.

Morala je da prizna lekaru da je vibrator samo u prvih nedelju dana od kupovine koristila čak šest puta na dan i to pri najvećoj brzini.

On joj je savetovao da odmah prestane sa korišćenjem seksualne igračke kako bi joj se telo oporavilo.

- Bitno je da zapamtite da morate krenuti polako kad isprobavate nešto novo. Ja sam na teži način naučila da ne smem koristiti turbo brzinu pri prvom pokušaju i da se ne smem previše zaneti - kaže ona.

Ovo neugodno iskustvo ipak je nije okrenulo protiv seksi igračaka i kaže da je u međuvremenu proširila svoju kolekciju.

- Igračke za seks su odličan način da istražite nove fantazije, podjednako kad ste sami ili sa partnerom. Ako ih nabavite kod proverenih proizvođača, prilično su sigurne za upotrebu - zaključila je Nadia.

Komentari (1)

Ivan T

10.08.2018 20:38

Odmah joj uzeti baterije haha