Mobilni telefon krevet žena
Profimedia
Mobilni telefon krevet žena

Profimedia

Mobilni telefon, Foto: Profimedia

Sigurnije je da će žene poželeti da budu sa muškarcem koji igra ragbi, a koga su upoznale online. U istraživanju su korišćeni rezultati dobijeni analizom aplikacije za upoznavanje Tinder. Na njoj su muškarci koji nisu stavili da se bave sportom imali 57 klikova sa ženama, a oni koji su naveli da se bave sportom imali 94,2 klika.

Kada su u pitanju žene, 88 klika imale su one koje se ne bave sportom, dok su on ekoje se bave sportom dobile 98,4 klika.

Prema ustraživanju na ovoj aplikaciji muškarci koji su naveli da se bave ragbijem imali su neverovatnih 120 klika. Za njima slede dizači tegova sa 117 klika, golferi sa 104, plivači sa 102 i bokseri sa 97 klika.

Ragbi

Profimedia.rs

Ragbi, Foto: Profimedia.rs

Fudbaleri su izostali iz Top 5, ali su još uvek ispred plesača, gimnastičara, igrača kriketa i jahača konja. Navodno, muškarci koji su atletski građeni više privlače jer im oni mogu "napraviti" zdraviju decu.

Ljubav Internet Ljubavno dopisivanje

Shutterstock

dopisivanje, Foto: Shutterstock

 

Komentari (1)

Цицка

01.06.2018 20:57

Од свих спортиста напривлачнији су , да извину остали, ватерполисти , мада има и изузетака али у глобалу они. Морам да признам да и боксери имају неку харизму али на њиховом спорту у Србији мора дебело да се поради јер су спали , као спорт, на ниске гране , треба да се пронађе неко као што је био Драган Николић кога су боксери волели и ценили да им буде маскота , они сами нека изаберу ко би то могао бити .