aligator napao muškarca
Foto: Printscreen/Youtube Printscreen/ABC News

Dok je bio pod vodom, primetio je aligatora koji se približavao brzo. Bez dovoljno vazduha u boci, morao je da izroni. Međutim, čim je došao na površinu, aligator ga je napao i uhvatio za ruku, od ručnog zgloba do lakta.

Džordžitis je osećao strahovitu bol dok se borio sa aligatorom. Pokušao je da se oslobodi, koristeći šrafciger koji je imao pri ruci. Ali, aligator ga je povukao dublje u vodu.

Reka Kuper je bila duboka, a aligator je pokušao da svoju žrtvu udavi, prikvačivši je za dno reke. Džordžitis je nastavio da se bori, svestan da mu ponestaje vazduha i da je situacija kritična.

U očajničkom pokušaju da preživi, Džordžitis je odlučio da otkine svoju ruku kako bi se oslobodio aligatora. Nogama se odgurnuo od grabljivca i nekako uspeo da dopliva do površine, gde ga je čekao prijatelj u čamcu.

Iako je uspeo da pobegne od aligatora, Džordžitis je pretrpeo ozbiljne povrede. Nakon što je prebačen u bolnicu, utvrđeno je da je pretrpeo prelom kosti, te su hirurzi morali da mu ugrade metalnu pločicu i šrafove kako bi stabilizovali povređenu ruku, piše post and courier. 

aligator napao muškarca

Youtube Printscreen/ABC News

 

Doktori su upozorili Džordžitisa da bi mogla biti potrebna dodatna operacija i da će mu trebati oko šest meseci za potpuni oporavak od ovog dramatičnog događaja.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading