Zorana Pavić
Kristijana Ćaćić
Zorana Pavić

Kristijana Ćaćić

Zorana Pavić, Foto: Kristijana Ćaćić

- Vratila sam se u svoju kožu i što sam doterala liniju uticalo je to što sam promenila način svog života i način ishrane, uvela fizičku aktivnost i jednostavno sam zadovljna u svojoj koži. Moraju u životu da se slože kockice. Ovih dana srećna sam naročito što su se pojedine moje stare pesme „vratile“ koje se nisu baš odmah istakle u momentu kada sam ih izdala. Neke pesme se vrte konstantno, koje su veliki hitovi, a ove druge su sada dobile svoje vreme. Muzika je život, pogotovo u vremenu u kom smo, pesma leči sve rane, kao neka vrsta ventila. Neke tuge donesu i bar dobre pesme, kao što je moja "Čekaću te gore" – kaže Zorana na početku razgovora i dodaje:

Zorana Pavić

Kristijana Ćaćić

Zorana Pavić, Foto: Kristijana Ćaćić

- Postoje dijete koje su nekom pomogle, nekom nisu, laseri nekom ne daju, a nekom daju fantastične rezultate, nekome treba tri tretmana, a nekome devet, to je individualno. Kopča koja je glavna kod mene je ishrana koja može da zasiti i da pritom uživate u istoj. Na mom meniju je bareno povrće, bareno meso, grilovano povrće i riba iz “domaćeg” mora, kao i šumsko voće koje je ujutru obavezno. Moja greška je bila što sam samo jednom dnevno imala obrok, tako sam usporila svoj metabolizam i to nikome ne preporučujem. Srećna sam što su mi laseri pomogli da se izbaci voda iz organizma koja se dugo zadržavala i na zdrav način se to izbacilo. Kada su laseri i zdrava ishrana dali rezultate, onda je usledila fizička aktivnost. Mnogo poruka sam dobijala na društvenim mrežama i zaista bih svima sve ovo posavetovala. Lepo je osećati se zdravo u svojoj koži, ali mi je od svega draže što čuvam poruke koje sam dobijala od žena, na kojijma mi se se zahvaljuju što sam im bila motivacija i na neki način i pomogla.

Zorana Pavić

Kristijana Ćaćić

Zorana Pavić, Foto: Kristijana Ćaćić

Pevačica je otkrila kakve preparate koristi i koji su njeni trikovi za lepotu.

- Volim te varijante koje mogu kod kuće da uradim. „Zlatna maska“ i „zlatni serum“ mi zaista prijaju. Koristim preparate i gelove na bazi aloja vere koji su vrlo dostupni i mogu se naći u svakoj apoteci po pristupačnoj ceni. Ko god može sebi da priušti, meni je pomoglo, ali laseri su zaista zdravi i što se tiče smanjenja obima, topljenja masnih naslaga, izbacivanja vode i zatezanja kože. Zahvalna sam i mojoj prijateljici Mirjani, zato što sam ja ponovo u svojoj koži. Uz sve to bitna je dobra i pozitivna energija kod čoveka i kod ljudi, jer ukoliko nije tako, onda ni željeni rezultati ne mogu da se postignu – iskrena je Zorana.

Zorana Pavić

Kristijana Ćaćić

Zorana Pavić, Foto: Kristijana Ćaćić

Za kraj, Zorana je otkrila da će uskoro će svoju publiku obradovati onjaln koncertom.

- Ovog meseca, u aprilu, spremam i spremamo sa puno ljubavi onlajn koncert. Ovo će biti drugi Instagram koncert iz jedne bašte na otvorenom, da bi se sve propisane mere zadovoljile. Biće pravi stejdž, svetla i trudiću se i čitava ekipa da zamislimo da je publila tu. Iako će biti virtuelno, pozitvnu energiju prenenećemo na publiku, znam i osećam da će se ista vratiti. Bez obzira na to što nije direktan kontakt, muzika živi i živimo mi. Ovim imamo svi utisak da život nije stao i verujem da će te večeri zaista biti lepo, pa makar i virtuleno – završava Zorana.

Zorana Pavić

Kristijana Ćaćić

Zorana Pavić, Foto: Kristijana Ćaćić

Komentari (3)

Lola

03.04.2021 14:14

Tesko je poverovati da je samo promenom uspela. Ne razumem zasto kriju. Hirurgija je cudo. U svakom slucaju pohvale za nju jer je od onakvog krmeta postala labud.

Dule

03.04.2021 20:22

Žena kraljica.

Mica Haubica

03.04.2021 22:02

oprasila mi se koza