Žena tužna žena zabrinuta žena
Profimedia
Svadba, venčanje, mladenci, torta

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kumstvo je velika, važna stvar - većina na taj način kruniše dugogodišnje blisko prijateljstvo, a budućnosti bi kumovi trebalo da nam budu poput druge porodice. No, ponekad se iza odabira kumova kriju drugačiji motivi - oni iz finansijke ili neke druge koristi, a ponekad su razlozi krajnje bizarni, praktično nepojmljivi!

PROČITAJTE JOŠ:

Svadba, Venčanje, Mladenci

Shutterstock

Takav slučaj desio se jednoj anonimnoj ženi koju je najbolja prijateljica izabrala za kumu ne zbog te činjenice, već iz sasvim drugog razloga koji, a kada je saznala zašto joj je dodeljena ta čast - šokirala se!

Ona je svoje pomalo tužno iskustvo podelila sa svetom na Redditu, a mi prenosimo njenu kratku ispovest.

Naime, ona je na početku objasnila da krajem maja ima zakazanu operaciju grudi, a da se njena prijateljica udaje u septembru.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Sanjala sam o tome veoma dugo, a sada sam napokon imala priliku i novac. Ipak, moja navodna najbolja prijateljica uopšte se nije radovala zbog mene. Zanimalo me je zašto tako želi, a ona mi je rekla kako želi da bude najseksepilnija žena na svom venčanju, a moje nove grudi bi to mogle da zasene. Rekla sam joj da, ako joj to toliko smeta, neću obući nešto što ima dekolte i pokazivati grudi pred svima. Izgledala je povređeno. Samo me je hladno pozdravila i otišla", započela je ona i shvatila zašto buduća nevesta nije uključila neke od svojih drugarica u važnu ulogu na venčanju.

"Nije uopšte pozvala našu drugu najbolju drugaricu, koja je đavolski zgodna. Odabrala je ljude za koje smatra da su manje seksi od nje i ja sam se nekako našla u ulozi kume, ali sada su problem moje grudi, koje bi mogle da budu primamljivije do tad", zaključila je ova članica Redita.

Korisnici ove platforme bili su zatečeni i šokirani ovom objavom, i savetovali su je da ne prihvata ovo kumstvo. Šta vi mislite?

PREPORUČUJEMO I:

Prsten, venčanje, veridba, svadba

Shutterstock, ilustracija