Seks, prevara, grupnjak, domino
Shutterstock, ilustracija
Seks, prevara, grupnjak, domino

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Rik i ja smo se zabavljali godinu dana, a onda sam jednog dana došla kući i mama mi je saopštila da je tata otišao zbog druge žene. Ni danas se nisam oporavila od toga.

PROČITAJTE JOŠ:

IMA ČUDOTVORNU MOĆ Ne bacajte vodu u kojoj su se kuvala jaja, iskoristite je za jednu veoma KORISNU STVAR

KOŠTA SAMO 150 DINARA Snizite visok krvni pritisak na prirodan način uz pomoć namirnice koja se upravo pojavila na pijaci

NAJSLAĐI UKRAS KOJI DETE MOŽE SAMO DA NAPRAVI! Nema seckanja, šivenja ni lepljenja! Napravite vaskršnjeg zeku u par koraka, potrebne su vam samo 2 stvari! (VIDEO)

 

Međutim, tu je bilo novo društvo sa fakulteta sa kojim sam raspravljala o otvorenoj seksualnosti. Ponovo sam počela da ga varam i da pričam sebi da mi je to u krvi. Onda sam ušla u paralelnu vezu sa piscem Džastinom. Tu je onda bio i Eliot, Džastinov prijatelj. Njegovi mejlovi su mi baš prijali i ušla sam u seksualnu vezu i sa njim. Krila sam to od sve trojice.

Seks, prevara, grupnjak, domino

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Govorila sam sebi da se zabavljam i eksperimentišem. Prijalo mi je što se ni u jednoj od tih veza nisam dala nikom, pa nisam mogla ni da budem povređena. Ispod svega toga krio se moj strah da ću završiti kao moja mama - sama i povređena.

- Prestani da plačeš ili ću otići - rekla sam mu.

- Pa šta, ionako ideeš i ne mogu da te zaustavim - odgovorio mi je.

Grupni seks, grupnjak, svingeraj

Profimedia

Foto: Profimedia