Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Shutterstock, ilustracija
LGBT Lezbejke Lezbejka Lezbijka Lezbijke Lezbejski par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mladiću iz Engleske na kraj pameti nije bilo da će uhvatiti devojku u krevetu sa svojom majkom. Došao je ranije s posla i čuo komešanje koje je dopiralo iz spavaće sobe na spratu. Prizor njih dve u strasnom zagrljaju nikada neće moći da izbriše iz pamćenja.

PROČITAJTE VIŠE:

 

Toliko je očajan da je savet potražio kod novinarke "The Suna", Dear Deidre.

Ovo je njegova ispovest:

Šokiran sam i uništen. Imam 28 godina, a toliko je i mojoj devojci. Moja majka je u kasnim pedesetim.

Preselili smo nakratko kod mojih roditelja jer smo kupovali kuću i trebalo nam je mesto gde bi živeli dok se kuća preuređuje.

Ta odluka nije bila lagana jer brak mojih roditelja nije srećan. Radim u logistici. Jedan dan smo završili ranije s poslom pa nam je šef rekao da idemo ranije kući.

Kada sam zakoračio kroz ulazna vrata, čuo sam buku na spratu. Tiho sam se popeo stepeništem ne bi li saznao šta se to događa. Otvorio sam vrata spavaće sobe svojih roditelja i tamo ugledao devojku koja je očigledno bila seksualno bliska sa mojom mamom.

Lezbejke, poljubac seks krevet devojke

Profimedia

Foto: Profimedia

Nisam mogao verovati da se devojci moja majka sviđala na taj način i da joj je bila privlačna obzirom da se prilično udebljala zadnjih godina.

Bio sam u tolikom šoku da sam izjurio iz kuće i odjurio u obližnji kafić gde sam znao da ću pronaći jednog ili dva prijatelja.

Gledali su me u čudu i pitali jesam li dobro. Nisam im mogao reći istinu.

Vratio sam se kasnije kući i rekao devojci da moramo razgovarati. Otišli smo u dugu, tihu šetnju. Pitao sam je šta se događa. Priznala mi je da je biseksualka. Preklinjala me je da ništa ne kažem ocu. Istina, kada bi to znao, brak mojih roditelja bio bi gotov.

Rekla mi je da se to više neće ponoviti, ali nisam siguran mogu li joj verovati. Nikako ne mogu izbaciti prizor njih dve iz glave. Svaki put kada odem od kuće razmišljam što se događa iza mojih leđa.

Savet koji je dobio:

Razgovarajte o vašem seksualnom životu i hoće li ona u toj vezi biti zadovoljna koliko i ti. I svakako se iselite iz te kuće što pre je moguće.

Slažem se sa tvojom devojkom, najbolje je tati ništa ne govoriti. Njihov brak već i ovako ima svojih problema koje moraju sami rešiti.