Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija
Prsten, venčanje, veridba, svadba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

Trudnica, kafić, trudnoća

Shutterstock, ilustracija

Jedna Amerikanka pitala je u Fejsbuk grupi namenjenoj venčanjima da li je "loša osoba" ukoliko planira da zameni deverušu.

- Dakle, moja prijateljica koja bi trebalo da mi bude deveruša na venčanju se nedavno porodila i još uvek nije skinula kilograme. Znam da to nije lako, ali prošlo je već tri nedelje, a ona i dalje izgleda kao da je trudna.

PROČITAJTE I:

I dalje ima još oko tri nedelje do mog venčanja i u teoriji ona ima šanse da skine kilograme, ali ja ne verujem da će uspeti u tome. Mislim da čak neće uspeti ni da uđe u venčanicu, a ja odbijam da je ponovo nosim kod krojača, jer smo je već prekrajali nekoliko puta i obećala mi je da će moći da uđe u nju.

E sad, moje pitanje je - ukoliko na dan venčanja ustanovimo da ona ne može da uđe u venčanicu, da li je ružno od mene da zamenim deveruše? Već imam drugu drugaricu kojom bih je zamenila. Moja drugarica kaže da ima rezervnu haljinu za slučaj da ne uđe u onu koju planiram, ali to ne dolazi u obzir. Ne bih da zvuči kao da je ogovaram i ponižavam, ali dajte molim vas - moje venčanje se dešava samo jednom i neću da mi ga uništi ona sa svojim telom - pita žena.

- "Samo mršave deveruše". Nema šta, zaista si najgora prijateljica na svetu.

- Odvratna si. Zamisli samo da si takva osoba da misliš da će ti prijateljica koja se upravo porodila uništiti venčanje svojim stomakom i očekivati od nje da se za šest nedelja vrati u formu. Stvarno si odvratna i treba da se stidiš sebe.

- Iskreno, ja žalim tvog budućeg muža.

- Iskreno, ja sam šest nedelja posle porođaja jedva izlazila iz kuće, a ona je spremna da ceo taj dan posveti tebi. Ti, umesto da budeš zahvalna, spremaš zamenu za nju. Okrutna si.

- Iskreno, prošlo je 18 godina od mog porođaja a ja još uvek nisam dovela telo u formu - šali se jedna žena.

PREPORUČUJEMO I:

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock