Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Šta se dešavalo za sedam dana, opisala je ovako:

Ponedeljak

"Deca su bila kod bivšeg, a Mario je odlučio da prespava. Oboje se u isto vreme spremamo za posao, tako da sam odlučila da ga iznenadim pod tušem. Nikada pre ovo nismo radili, ali sam oduvek želela seks pod tušem. Bio je ovo odličan početak dana. Kasnije te večeri, Mario i ja smo trebali da idemo da gledamo neku predstavu. U pozorištu je bilo toliko mračno da sam odlučila da započnem predigru pomeranjem svoje ruke po njegovim pantalonama. Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali smo se iskrali i imali seks u WC-u. Na našu sreću, čini se da niko ne ide u WC dok traje predstava, pa nas niko nije uzmemiravao."

PROČITAJTE JOŠ:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

  NIJE NAIVNO! Ako niste imali SE*S više od nedelju dana, vašem organizmu će se dogoditi 3 UŽASNE STVARI!

Utorak

Sreda

"Odlučila sam da probudim Marija jutarnjim oralnim seksom. To nije nešto što inače radim, ali me je potpuno uzbudila moja novootkrivena nevaljala strana. Uveče sam ga ponovo odvukla u krevet. Mislim da je bio prilično iznenađen time što ponovo iniciram seks, ali se nije žalio."

Četvrtak

"Jutro sam provela uživajući sa vibratorom. Gotovo da nije moralo da prođe ni pet minuta i već bih dostigla orgazam. Moram da priznam da je sav taj seks kod mene stvarao jaku želju za još seksa. Jedva sam čekala da ponovo vidim Marija. Ipak, neka poslovna večera mu se odužila i nije bilo šanse da uradimo bilo šta, čak ni telefonski seks. Mislila sam da masturbiram, ali bila sam previše umorna."

Petak

"Mario je odlučio da me iznenadi na poslu. Zaključali smo se u WC-u i imali seks na brzaka. Uveče sam mu rekla da želim da dođe do mene, a on me je pitao o čemu se radi. Odlučila sam da mu otkrijem sve o mom malom eksperimentu. Na moju radost, sve to mu je bilo smešno. Došao je do mene i imali smo baš lagani seks koji se nije završio orgazmom za mene. Mislim da je najveći krivac za to bila kombinacija dece u kući i umora. A i kvalitet seksa polako je počeo da opada."

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Subota

Nedelja

"Dan sam započela sa vibratorom, ali je sve bilo manje zabavno nego inače. Seks je postajao obaveza, a ne nešto što radim iz zadovoljstva. Uveče smo Mario i ja samo blejali. Složili smo se da, iako mnogo volimo seks, ponekada nije loše i biti odvojen, taman toliko da krenemo da nedostajemo jedno drugom. Mislim da je seks dva puta dnevno previše za mene. Iako mi je dao osećaj kao da sam prava seksualna zver na početku, na samom kraju sam ipak dobila previše dobre stvari."