ćerka
printscreen
ćerka

printscreen

Foto: printscreen

Britani Pots (33), vanbračna ćerka Brusa Dikinsona (62), frontmena popularnog britanskog metal benda Iron Maiden, otkrila je u intervjuu za The Sun da je slavna muzičarka, koju je prvi put upoznala pre deset godina, ponovo potpuno ignorisala i izbacio je iz svog života. Sudbonosni sastanak dogodio se 2010. godine u San Bernardinu u Kaliforniji, gde je Iron Maiden imao koncert, a Britani, koja je rođena u Kentakiju, tada je Brusu predstavila svoja dva sina tinejdžera.

"Prvo sam bila oduševljena što sam konačno upoznala svog tatu, ali dve godine kasnije, ponovo je nestao. Odjednom je prekinuo svaku komunikaciju sa mnom zbog čega sam se osećao vrlo, vrlo neželjeno, kao da nisam dovoljno dobara. Sve što sam želela od njega bilo je da razgovara sa mnom, ali on to nikada nije učinio. Nikada mi nije objasnio zašto me je odbio. Bilo me je sramota jer sam rođena kao rezultat avanture koja mu je očigledno bila nebitna, uvek sam imala osećaj da moram nešto da sakrijem ...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikki Dickinson (Britt Potts) (@singsallnight)

Ljuta sam jer me i dalje muče mnoga pitanja na koja moj otac nikada nije odgovorio. Činjenica da je poznat samo mi otežava situaciju, jer vidim i čujem stvari sa strane - evo, napisao je knjigu, ali u njoj nisam ni spomenuta, za njega ne postojim. Sada ima priliku da to ispravi, dajem mu poslednju šansu", rekla je Britani.

Njena majka Angela imala je samo 17 godina kada je zatrudnela sa Dikinsonom nakon dve nedelje viđanja. Ali iako ga nije upoznala do svoje 23. godine, Pots je, kaže, uvek bila svesna ko joj je otac.

"Danas se pitam da li je Brusova pokojna supruga Pedi Bovden imala ikakve veze sa njegovim ophođenjem prema meni", dodala je Britani, koja se, baš kao i njen otac, takođe bavi muzikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikki Dickinson (Britt Potts) (@singsallnight)

Nezakonita ćerka rokera takođe tvrdi da je Pedi, koji je preminula 2019. godine, u testamentu napisala da "sav svoj novac (oko 1,7 miliona funti) ostavlja mužu, ali Potts i njena deca ne smeju dobiti ništa od toga, ni peni".

Podsetimo, Dikinson i psihoterapeut Pedi Bovden razveli su se 2018. godine, a njihov razvod bio je "težak" neverovatnih 90 miliona funti. Par je imao sinove Austina (30) i Grifina (28) i ćerku Kiju (29). Muzičar je prethodno bio oženjen sa Džejn Dikinson, a Pedi, koji je bila s njim dok se lečio od raka grla, zatim je otišao zbog instruktorke fitnesa Leane Dolci (46) sa kojom i dalje živi u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ: