Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Shutterstock, ilustracija
Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ispovest devojke iz Australije po imenu Ada o tome kako joj je Fejsbuk upropastio veridbu prenosimo u celosti:

Uvek sam mislila da me moj verenik Rob posmatra kao boginju. Jako mu se dopalo to što radim u velikoj korporaciji gde sam visoko pozicionirana i imam veliki tim iza sebe.

PROČITAJTE I:

 

Ne jednom rekao mi je kako obožava da posmatra kako svi odmah zaćute i upere pogled u mene kada uđem u prostoriju. Zaista sam mislila da je naša veza veoma dobra. Možda ne savršena, ali veoma dobra. Da nisam to mislila, nikad ne bih ni prihvatila njegovu prosidbu.

Iskrena ispovest domaćice u pismu koje bi trebalo da pročita SVAKA ŽENA ukoliko želi srećnu porodicu!

AUTOR: Korisno/M.M. DATUM I VREME: 04.08.2019. 14:00 Vreme leti, vreme prolazi, šta nam ostaje... Foto: Shutterstock, ilustracija U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo da podeli sa vama. Prenosimo vam ga u celosti: "Moje dame, Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod.

 

Unapred sam se radovala tome što ću život provesti sa njim i već smo planirali i porodicu.

Veridba je bila divna. Obožavamo da planinarimo i jednom takvom prilikom, dok sam zastala da se divim pogledu, Rob me je ščepao za ruku, rekao mi da me voli i izvukao prsten. Bila sam presrećna, iako ne i iznenađena jer se već raspitivao kod moje sestre oko toga koji mi je omiljeni dragi kamen (dijamant, naravno!).

Prsten, venčanje, veridba, svadba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sledeće večeri, pozvali smo najbliže prijatelje na večeru da proslavimo veridbu. Bilo je super, ali onda je moja prijateljica Dženifer rekla kobnu rečenicu. Pričali smo onako usputno o Fejsbuku, kada mi je ona rekla: "Ti si nekad tako agresivna tamo".

 

Videla sam izraz na Robovom licu. Vidite, on mrzi društvene mreže i nema nalog ni na jednoj. Čak slabo zna i kako funkcionišu. Rekao mi je da je kroz naloge na Fejsbuku i Instagramu svoje dve sestre uvideo da su društvene mreže "zlo" i da ne želi ništa sa njima.

PREPORUČUJEMO:

 

Elem, Dženifer, nesvesna tih naših razgovora, pitala je Roba šta kaže na moje ponašanje na Fejsbuku. Odgovorio je kratko: "Ne znam, ja slabo stojim sa društvenim mrežama", i nastavili smo razgovor u drugom smeru. Noć se završila prijatno.

Međutim, sledećeg dana Rob je otišao rano, bez pozdrava, što nije tipično za njega. Kasnije me je pozvao i rekao mi da moramo da razgovaramo. Došao je kući ranije i praktično mi rekao da je užasnut onim što je video na mom Fejsbuku.

- Ti si tamo sasvim druga osoba. Imaš podle komentare, otrovno komentarišeš šta je ko obukao, koliko ko ima novca i slično - rekao mi je.

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?