TVITER KLJUČA ZBOG NEČUVENOG POTEZA Trudnicu odbili da usluže u kafiću, a razlog je sumanut! Konobar zaprepastio svojim objašnjenjem

Skandal!

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nije tajna da trudnice vrlo često dobijaju razne takozvane dobronamerne savete šta bi i kako trebalo da rade, kao da su svi pozvani da im kažu joj koju pametnu.

Upravo je takvoj situaciji našla i britanska komičarka Tifani Stivenson u poznatom lancu kafića "Starbucks", a o svemu je obavestila svoje pratitelje na Tviteru. NAPRAVIO PORODIČNU KATASTROFU Došao u kuću da upozna roditelje svoje devojke, a onda je raskinuo istog momenta! Razlog bizaran!

 

Dok je čekala svoju kafu, trudnica koja je bila na redu naručila je karamel macchiato. Nakon što je primio narudžbu, konobar je upitao trudnu ženu ne bi li radije uzla kafu bez kofeina što je ona odbila.

Konobar nije odustao te joj je rekao:

- Trebalo biste, kofein je loš za vaše dete.

Trudnica je još jednom odbila taj predlog i rekla je da joj je njena narudžba sasvim u redu. Međutim, radnik kafića to nije prihvatio i odbio je da je posluži. OVO NIJE SMELA DA URADI ĆERKI! Majka iz Srbije ostavila suprugu "uputstvo za rukovanje decom", a zbog jedne rečenice USIJALE DRUŠTVENE MREŽE!

 

Vidljivo ljuta komičarka nije mogla da izdrži, a da se ne umeša u raspravu te je upitala konobara:

- Jeste li vi upravo, kao muškarac, rekli ženi kako bi trebalo da se ponaša i šta bi trebalo da radi u trudnoći?

 

Konobar se nastavio da se pravda pa je želeo da pojasni kako je kofein loš za dete. Nakon petominutne rasprave, Tifani je objavila post na Tviteru u kojem je napisala:

- Ima li sad Starbucks u ponudi i ginekološki pregled?

Nakon objave, mnoge su se žene uključile u raspravu ispod posta te su njihovi komentari uglavnom uključivali smešne gifove, a jedan od njih je bila i scena iz serije ''Prijatelji'' u kojoj trudna Rejčel Grin govori Rosu:

- Ako nemaš maternicu, nemaš ni pravo na mišljenje. BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST ŽENE O BRAKU U SRBIJI! Evo kako zapravo izgleda život sa Balkancem! Ćutala sam i BORILA se, a on me je BLOKIRAO i ostavio JASNU PORUKU...

Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi