Seks, strast, par, ljubav
Shutterstock, ilustracija
Seks u troje

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

U današnje vreme svaki nekonvencionalni seksualni odnos koji obuhvata više od dva partnera smatra, u najmanju ruku egzibicionizmom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ispovest jedna mlade Amerikanke napravila je pometnju na internetu, pročitajte o čemu se radi.

Naravno, mislili smo samo na seks i na to kako da to fantastično iskustvo podignemo na sledeći nivo.

Na jednoj žurci flertovala je sa mnom i mojim dečkom, to je bilo sasvim očigledno a svoje namere nam je sztradan potvrdila kada nam je poslala poruku da bi želela da nas ponovo vidi.

Nakon samo nekoliko sati svo troje smo razmenjivali strasti. Seksualna napetost je bila toliko jaka da smo sa predigrom počeli još u dnevnoj sobi. Bilo je fantastično!

Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ona nas je vremenom upoznala i sa svojom porordicom i prilično smo se emotivno vezali za nju. iako nismo imali te namere od samog početka. Onda me je moj dečko zaprosio. Pred njom. Naravno, nisam se dvoumila oko toga da želim da mi baš ona bude kuma.

Bilo nam je veoma teško. ne samo meni, već i mom dečku. Nakon nekog vremena shvatili smo da nam je scve teže i teže u emotivnom smisli da smo na kraju mo0rali da raskinemo sa njom. posle deset meseci.

I sada je se sa setom setimo. I uvek nas boli. Nikada nismo ni sanjali da bismo se mogli zaljubiti u treću osobu sa kojom smo želeli seks.”