Raskid, prevara, par, svađa, loš seks
Shutterstock, ilustracija
Raskid, prevara, par, svađa, loš seks

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Mnogi su mi zavideli na mojoj emotivnoj vezi. I lagala bih kada bih rekla da i ja nisam bila srećna i zadovoljna, ali uvek stoji nešto u prikrajku ljudske podsvesti - iskušenja. 

Moj dečko je bio pažljiv prema meni, imali smo skladan odnos i gotovo da nismo imali neke velike svađe i konflikte. Nakon dve godine zabavljanja, već nam je sve postalo rutina. Imali smo zajedničko društvo, on je poznavao moje, ja njegove i sve je slutilo da ćemo uskoro stati pred oltar.

Ipak, meni je bilo pomalo sve dosadno, počela sam da osećam stegu kolotečine. To je osetio i on. Stalno me je zapitkivao šta mi je, ali sam odbijala da priznam i samoj sebi da se moja ljubav lagano gasila.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Tražila sam malo prostora. Ispoštovao je i to. Skupio je svoje neophodne stvari i izašao iz našeg stana.

Nedugo zatim zvao je njegov najbolji drug kako bi ispitao situaciju i najavio mi se da će me posetiti.

Sedeli smo tako pod prigušenim svetlom i pijuckali vino. Davao mi je savete i na neki način pružio mi podršku. Da li do vina ili do potpune pogubljenosti, ja sam osetila snažnu privlačnost prema njemu. Počela sam sa laganim flertom koji je sve više podizao moj adrenalin, a onda sam postala otvorenija. Po njegovom izrazu lica rekla bih da je bio zbunjen, ali je nekako igru prihvatio.

Osetila sam da sam najpoželjnija žena na svetu, da sam fam fatal. Bilo mi je potrebna satisfakcija od nekoga ko nije moj dečko.

Seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Strasti su nas ponele i mi smo završili na bračnom krevetu. Nakon završene seanse, on je zabrinuto gledao u jednu tačku, dok ja nisam davala mesta kajanju. Zaspala sam.

Međutim, jutro je donelo svoje posledice. Na natkazni pored kreveta stajalo je 50 evra. On me je platio! Taj osećaj se nikada neće izbrisati iz mog sećanja, pamtiću dok sam živa. Moj, sada bivši dečko, nikada se više nije javio, kao i njegov drug. Čitavo društvo se odvojilo od mene i jasno me osudilo. Pakao samoće i poniženja osetila sam na svojoj koži dugo, dugo... i danas ga nosim kao krst.