Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Profimedia
Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Profimedia

Foto: Profimedia

Prostitutka koja je bila poznata posetiteljka hotela na Menhetnu tvrdi da nakon svega voli svog svodnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Prostitutka je na sudu u Njujorku potvrdila da su njeni klijenti bili policajci, advokati i sudije. Iako se njenom svodniku sudi, i pored toga što ju je navodno držao zatvorenu i zlostavljao, ona tvrdi da ga voli. Enkarnacion (22) je rekla da radi šta poželi, te da njen makro Karmik Grant-Bijas, poznatiji kao Majk Blu "nije stvoren za slabe kučke". Enkarnacion je potvrdila da je imala "finu klijentelu", te da je uvek tražila da joj plate u gotovini, osim u izuzetnim situacijama. "Stalne mušterije su mi mogle platiti PayPal-om", ispričala je.

Prostitucija Prostitutka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nada se da će se jednog dana udati za Mikija Blua, te je izjavila da je on nikad nije prisilio da spava s muškarcima, tvrdeći da je ona bila ta koja je držala stvari pod kontrolom. Uverena je da je njen makro voli, a smatra da je to dokazao kada je pre 3 godine platio polovinu njenih plastičnih operacija koje su koštale 17.500 dolara.Tvrdi da on nije propalica nego dobra osoba, a iako postoje dokazi da ju je fizički zlostavljao, tokom svedočenja je izjavila da se ničeg ne seća.

Novac, zarada, pare, evri, makro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BONUS VIDEO

Iscrtajte pravilno obrve i usne

 

Potresna ispovest prostitutke! Sa 8 godina ostala siroče, silovana je i navučena na heroin!

AUTOR: Pobjeda/A.B. DATUM I VREME: 22.11.2019. 15:44 Samo želi da pobegne! Neke ljude život na samom početku nauči da primaju udarce. Tako se i Nena, sa samo osam godina, prvi put srela sa bolom kada je izgubila roditelje, a sa njima i mir koji do danas nije pronašla.