"ZNAM DA SAM ŽENA KOJU MRZE DRUGE ŽENE" Šokantna ispovest devojke koja je bila u VEZI sa OŽENJENIM MUŠKARCEM!

Kako je spavati s nekim ko će nakon seksa otići u krevet druge žene

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 - "To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni kako to nije u redu i kako neće ići"

- "Moram povući kočnicu kad počne previše boleti"

 

Nina (28, ime je promenjeno) ima aferu s oženjenim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi. Nina zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može zažmiriti, a ponekad i ne: 

 

Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe

„Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu - jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni 'kako to nije u redu i kako neće ići'. Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kaže kako je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i seksamo se. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi kući iz birtije ili s posla sveže istuširan?!

5 UŽASAVAJUĆIH PRIČA O RASKIDIMA: Nakon se*sa rekla je da ne želi više brak sa mnom!

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne možeš isključiti osećanja

Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca te će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osjećanja, grdno se vara. Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moram povući kočnicu kad počne previše boleti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!“

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi