MISLILA JE DA JE MUŽ VARA SA KOLEGINICOM, KAD ONO... Šokantna ispovest čitateljke: Kada sam otkrila pravu ISTINU o suprugu, doživela sam nervni slom!

Ne zna šta da radi

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara
Foto: Shutterstock, ilustracija

Besna čitateljka (35) britanskih novina "The Sun" javila se njihovoj kolumnistkinji Deidre Sanders tražeči pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna šta da radi.

 

"Lepa devojka je počela da radi s mojim mužem u njegovoj firmi. Počeo je češće da izlazi na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošle nedelje jedne večeri došao kući u 3 sata po noći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila i ogrebala mu lice", piše čitateljka koja zatim navodi veliki obrat.

Mlada studentkinja tvrdi kako NEMA se*s sa svojim klijentima, a kada čujete koliko mesečno zarađuje, PAŠĆETE na pod!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 12:30 - 05.08.2019. 12:39 Ma da, baš... Foto: Screenshoot youtube/Seeking Devojka koja je u jednom delu svog života marljiva studentkinja, dok je u drugom, takoreći sponzoruša koju su "tatice" navadile na egzotične odmore (hvalila se da je bila u Aziji, Grčkoj, Las Vegasu...).

"Ispada da me nije prevario s tom devojkom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gej pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti,a tvrdi i da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom devojkom. Srce mi je slomljeno!", nastavlja.

"ŽIVOT JE DRAGOCEN, UŽIVAJTE U NJEMU, ČISTITE KOLIKO MORATE!" Iskrena ispovest domaćice u pismu koje bi trebalo da pročita SVAKA ŽENA ukoliko želi srećnu porodicu!

Seks, raskid, svađa, loš seks, problemi
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vreme", pitala je.

Sanders joj kaže da je sebi sama odgovorila na pitanje.

 

"Ako je vaš muž shvatio da je više gej nego strejt, onda je malo verovatno da ćete ostati u braku i biti srećni. Štaviše, vaš brak već neko vreme nije bio srećan", odgovorila joj je Deidre.

"ZNAŠ, MI SMO MISLILI DA NAM SE PRIDRUŽIŠ" Šokantna ispovest: "Seks trojka koju sam poklonila mužu pretvorila se u pakao! Više nije hteo da komunicira sa mnom!"

"Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje naljutilo. Moguće je da je napade panike počeo da dobija jer oseća da će mu se život u potpunosti promeniti. Pokušajte da se raziđete civilizovano", glasi savet.

LGBT Gej par Gejevi Istopolni brak
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi