Svađa, rasprava, tuča
Shutterstock, ilustracija
Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Besna čitateljka (35) britanskih novina "The Sun" javila se njihovoj kolumnistkinji Deidre Sanders tražeči pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna šta da radi.

PROČITAJTE I:

 

"Lepa devojka je počela da radi s mojim mužem u njegovoj firmi. Počeo je češće da izlazi na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošle nedelje jedne večeri došao kući u 3 sata po noći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila i ogrebala mu lice", piše čitateljka koja zatim navodi veliki obrat.

Mlada studentkinja tvrdi kako NEMA se*s sa svojim klijentima, a kada čujete koliko mesečno zarađuje, PAŠĆETE na pod!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 12:30 - 05.08.2019. 12:39 Ma da, baš... Foto: Screenshoot youtube/Seeking Devojka koja je u jednom delu svog života marljiva studentkinja, dok je u drugom, takoreći sponzoruša koju su "tatice" navadile na egzotične odmore (hvalila se da je bila u Aziji, Grčkoj, Las Vegasu...).

"Ispada da me nije prevario s tom devojkom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gej pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti,a tvrdi i da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom devojkom. Srce mi je slomljeno!", nastavlja.

Seks, raskid, svađa, loš seks, problemi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vreme", pitala je.

Sanders joj kaže da je sebi sama odgovorila na pitanje.

PREPORUČUJEMO:

 

"Ako je vaš muž shvatio da je više gej nego strejt, onda je malo verovatno da ćete ostati u braku i biti srećni. Štaviše, vaš brak već neko vreme nije bio srećan", odgovorila joj je Deidre.

"Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje naljutilo. Moguće je da je napade panike počeo da dobija jer oseća da će mu se život u potpunosti promeniti. Pokušajte da se raziđete civilizovano", glasi savet.

LGBT Gej par Gejevi Istopolni brak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?