Porodica
Youtube/Printscreen
Porodica

Youtube/Printscreen

Porodica, Foto: Youtube/Printscreen

Maloletni blizanci, brat i sestra, stupili su u brak na budističkoj ceremoniji, pošto njihovi roditelji veruju da su bili ljubavnici u prošlom životu.

Gitara i Kivi, blizanci stari 6 godina, bili su glavni akteri svadbene ceremonije koja je koštala nekoliko hiljada evra, a koju su organizovali njihovi roditelji na Tajlandu.

Kako se navodi, ovom bizarnom činu prisustvovali su brojna rodbina i prijatelji, a slavlje je obilovalo raskošnim detaljima, odvijajući se čak i na ulici gde je bilo postavljeno devet kapija kroz koje je Gitara morala da prođe dok je išla u susret bratu mladoženji, Kiviju.

Porodica

Youtube/Printscreen

Porodica, Foto: Youtube/Printscreen

Devojčica je morala da mladoženji donese i miraz, a on je iznosio negde oko 5.000 evra. Prema izjavama njihovih roditelja, Amornsana Suntorn Malirata (31) i Phačaporna (30), oni su po rođenju znali da Gitara i Kivi moraju da se tako povežu, jer po verovanju budista, svi blizanci su u prethodnim životima bili ljubavni par koji nije raščistio račune u prošlom životu.

- Morali smo da im organizujemo venčanje jer su njih dvoje samo na taj način mogli da reše probleme iz prošlog života. U suprotnom, može da ih prati loša sreća u ovom životu - izjavila je Amorson, dodajući da su oboje bili tako lepi tokom ceremonije.

Porodica

Youtube/Printscreen

Porodica, Foto: Youtube/Printscreen

Njihov otac, Phačaporn, izjavio je njihov brak nije pravno obavezujuć, kao i da će njih dvoje moći da pronađu druge partnere kad odrastu.