Radile su u istoj firmi, postale najbolje prijateljice, a onda su saznale nešto što im je promenilo život, zauvek!

Postale smo prijateljice, počele smo da nosimo sličnu odeću

sestre
Foto: printscreen/instagram

Roditelji, koji su imali devetoro dece, bili su primorani da zbog loše materijalne situacije, dve devojčice daju na usvajanje.

Džulija Tinti i Kasandra Medison, upoznale su se u dvadesetim godinama, na poslu na kome su radile. Počele su da se druže i vremenom postale najbolje prijateljice, ali je jedna stvar stalno ukazivala na veliku sličnost među njima.

"Džulija je primetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i rekla kako je tamo usvojena. Zaustavila sam je kako bih joj rekla da sam i ja odane i isto sam usvojena. Postale smo prijateljice, počele smo da nosimo sličnu odeću i zabavljale smo se dok smo svima govorile da smo "sestre", rekla je Kasandra za američke medije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cassandra Raquel (@iamcassandraraquel)

Godinama su bile najbolje prijateljice, a nakon osam godina su shvatile neverovatnu stvar, a to je da su rođene sestre. S obzirom, da su im stalno govorile o neverovatnoj sličnosti, zapitale su se, da li su stvarno u srodstvu, ali u papirima za usvajanje se ništa nije podudaralo. Mesto rođenja i ime majke je bilo drugačije.

Kada je bila u poseti kod svoji bioloških roditelja, Kasandra je saznala da ima sestru. Ispričali su joj da su imali devetero dece, tri dečaka i šest devojčica, ali da su njih dve morali da daju na usvajanje zbog loše materijalne situacije. Odlučile su da urade DNK test i potvrdile svoje sumnje, da su rođene sestre.

"Sestre smo! Ista mama, isti tata! Dve devojke koje rade zajedno su zapravo sestre! Volim te, bliznakinjo"!

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi