Gendalina Rodrigez
Screenshoot Instagram
Gendalina Rodrigez

Screenshoot Instagram

Gendalina Rodrigez, Foto: Screenshoot Instagram

Fudbaler Mauro Ikardi već godinama je u fokusu javnosti, manje zbog svoje karijere, a više zbog turbulentnog i praktično skandaloznog ljubavnog života.

PROČITAJTE JOŠ:

BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST ŽENE O BRAKU U SRBIJI! Evo kako zapravo izgleda život sa Balkancem! Ćutala sam i BORILA se, a on me je BLOKIRAO i ostavio JASNU PORUKU...

DOŽIVELA ŠOK! Usred odnosa me je uhvatio za butinu i rekao OVU STVAR! Posle toga sam znala da ga više nikada neću videti

TO JOJ JE POTPUNO PROMENILO ŽIVOT! Godinu dana nije imala se*s! Ostala je u čudu kada je videla šta se događa sa njenim telom!

 

Argentinski sportista nedavno je ponovo, po ko zna koji put dospeo u središte pažnje, a sve zbog optužbi da je prevario svoju suprugu Vandu Naru.

"Ovo je hotelska soba u kojoj smo se ja i Ikardi našli, a istinu će potvrditi i fotografije. Žao mi je što su uključeni žena i deca, ali šta je problem? Imala sam seksualne odnose sa njim, a nisam ni prva ni zadnja transseksualna osoba s kojom je bio", napisala je ona, premda je ubrzo ovo obrisala.

Gendalina Rodrigez

Screenshoot Instagram

Gendalina Rodrigez, Foto: Screenshoot Instagram

Ipak, nešto kasnije ponovo se oglasila, potvrdivši ono što je rekla uz još jednu novu informaciju.

"Spavala sam s Ikardijem, uskoro ću vam sve reći. Prošlu objavu sam obrisala jer mi je Vanda Nara pretila, ali njena zloba okrenuće se protiv nje", tvitovala je.

Naime, opšte je poznato da je ova starleta bila inicijator skandaloznog ljubavnog trougla.... Njen bivši suprug - fudbaler kluba Vasko da Gama Maksi Lopez bio je vrlo blizak prijatelj sa saigračem Maurijem Ikardijem, sve dok Vanda nije bacila oko na njega i to ne tek onako. Ona se ubrzo razvela i od gospođe Lopez postala gospođa Ikardi. No, izgleda da ni u ovom braku nije sve potaman - s obzirom da gore pomenuti navodi o preljubi nisu prvi, već je bilo dosta govorkanja o prevarama, što Vandinim, što ovog fudbalera Intera.

Šta je istina ne znamo, ali na društvenim mrežama par se trudi da svima predstave bajkovitu životnu priču.

Gendalina Rodrigez

Screenshoot Instagram

Gendalina Rodrigez, Foto: Screenshoot Instagram