Kejti Prajs
Instagram/printscreen
Kejti Prajs

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Iako je u javnosti shvataju kao kontroverznu starletu, Kejti Prajs je brižna majka svom sinu Harviju.

Danas 18-godišnji Harvi, kog je Prajsova rodila sa 23 godine, boluje od retkog genetskog poremećaja poznatog kao sindrom Prader-Willi, od autizma i od ADHD-a, pa je slep.

Nekoliko puta Kejti je javno istakla da ju je ljubav prema sinu gurala u najtežim trenucima, a prošle nedelje mladić je završio u bolnici zbog bolova u grudima. Lekari su mu dijagnostifikovali infekciju, a starleta je priznala da su je upozorili na to da Harvi mora smršati jer mu preti srčani udar.

Kejti Prajs

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Znam da je to užasna stvar da se prizna, ali nadam se da će umreti pre mene jer se neće bez mene ne može da se snalazi. Ostala deca bi bila tužna da umrem, jasno, no on ne bi shvatio zašto se ne vraćam - rekla je novinarima Prajsova.

Harvi je starletin sin iz veze s fudbalerom Dvightom Iorkeom, koji nije uključen u odgajanje sina. 

Kejti je ranije izjavila da bi pobacila da je znala za invaliditet svog sina tokom trudnoće.

Sin Kejti Prajs

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Bila sam mlada kad sam rodila Harvija i, priznajem, da sam znala da je slep dok sam bila trudna, bez obzira na to koliko to grozno zvuči, verovatno bih pobacila - rekla je Prajsova.

Danas ipak drugačije razmišlja.

- Danas bi moj odgovor bio - nema šanse. Da mi danas kažu da ću roditi dete s invaliditetom, zadržala bih ga. Čak bih usvojila dete s invaliditetom. Dok se ne nađete u toj situaciji, ne znate - istakla je poznata starleta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on Jun 8, 2020 at 6:18am PDT