Ajris Jons
Facebook
Ajris Jons

Facebook

Ajris Jons, Foto: Facebook

Jedva čekam da se udam, on ne očekuje moj novac - kaže 80-godišnja Britanka, koja planira udaju za svog 35-godišnjeg egipatskog momkom koji je ostao bez posla, kaže.

Britanska državljanka koja se zaljubila, planira venčanje za svog 35-godišnjeg egipatskog dečka uprkos decenijama razlike u godinama između njih.

80-godišnja Ajris Jons koja je na Facebooku upoznala Mohameda Ahmeda Irbrihama, prvi put  ga je videla kada je letela u Egipat prošlog novembra.

Posle četiri dana zajedno, par se čak pokušao venčati u Kairu, ali nisu mogli jer nije imala odgovarajuću papirologiju. Ajris, koja se posle vratila u Veliku Britaniju, sada štedi kako bi se vratila nazad u Egipat da se venča uprkos protivljenju porodice.

Prema njenim rečima, Mohamed ne traži novac, niti traži pasoš Britanije.

Ona kaže: „Ako se oženi mnome zbog koristi, biće razočaran jer živim od penzije. Ne trpim budale rado. Iskrena sam i rekla sam mu odmah da ne može biti freeloader".

„U Egiptu smo bili prilično neozbiljni, izlazili smo u najbolje restorane svih vremena i delili smo troškove 50/50. Čak je rekao da će potpisati predbračni ugovor kao ja to budem želela".

„Provela sam godine usrećujući druge ljude, sada se samo želim udati za čoveka kojeg volim pre nego što umrem. Uvek sam bila pomalo buntovnik i on je savršeno savršen za mene."

Na dan kad su se prvi put sreli na aerodromu u Kairu, Iris je rekla: „Šokirana sam koliko je visok“, kaže ona.

Ajris Jons

Facebook

Ajris Jons, Foto: Facebook

Rekla je da su nekoliko sati kasnije vodili ljubav i da se tog trenutka ponovo osećala kao devica, prenosi Mirror.

"To je neverovatno. Opet sam se osećao kao devica. Nije bilo lako, ali bilo je vrlo ljubavi i romantično".

"Moj bivši suprug je rekao da sam frigidna kada smo se razveli pre 40 godina, ali sada znam da sigurno nisam."

Ajris živi od penzije i invalidnine za 200 funti nedeljno. Takođe ima bungalov od 220.000 funti.

Ajris brani Mohameda rečima: „Mi smo apsolutno jednaki u svakom pogledu. Ne koristi me. Moja je ljubav prema njemu sebična - neću ga pustiti".