Muškarac, momak, telefon, dopisivanje
Profimedia
Muškarac, momak, telefon, dopisivanje

Profimedia

Foto: Profimedia, ilustracija

On je na svom Fejsbuku profilu  objavio oglas u kojemu traži srodnu dušu, a oglas je veoma brzo postao viralni hit - ali iz sasvim pogrešnih razloga.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ja sam 35-godišnja izgubljena duša koja traži ljubav - započeo je.

- Ako imaš između 19 i 23 godine, nisi viša od 155 cm i imaš 43-47 kilograma, belkinja si ili možda egzotična mulatkinja, imaš posao, vozačku dozvolu, moderan automobil, redovno ideš u teretanu (bez devojaka koje su čas mršave, čas debele), ako imaš vaginu koja ne strči prema spolja, grudi veličine C, ako nemaš jeftine tetovaže, pirsinge na licu, nemaš bivših prijatelja s povlasticama, nemaš bivše mladiće koje znam ili za koje znam, ako si voljna preseliti se u Kanberu da budeš moja devojka, imaš dobru ličnost i smisao za humor, nikad se ne ponašaš razmaženo ili počinješ svađe oko ničega i ne postaneš ljubomorna kad ne dođem kući celi vikend... molim te, javi mi se - napisao je.

"Nije ni čudo što je izgubljena duša, izgubio se u svom poremećnom svijetu", "Znači želi sitnu, mladu, neiskusnu devojku koju može da kontroliše i i plaši. Kakav ulov", komentisali su šokirani korisnici Fejsbuka.