Muškarac, tuga, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan dvadesetosmogodišnji mladić iz Velike Britanije ostao je van sebe kada je svoju dugogodišnju devojku uhvatio u krevetu sa svojom majkom.

PROČITAJTE JOŠ:

Prsten, venčanje, veridba, svadba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"KAKO MOŽEŠ TO DA NOSIŠ?" Objavila je sliku svog vereničkog prstena i onda je krenuo napad! Svi joj se rugaju ZBOG OVOGA! (FOTO)

Na kraj pameti nije bilo da će uhvatiti djevojku u krevetu sa svojom majkom. Došao je ranije s posla i čuo komešanje koje je dopiralo iz spavaće sobe na katu. Prizor njih dve u strasnom zagrljaju nikada neće moći izbrisati iz pamćenja.

Toliko je očajan da je savet potražio kod kolumnistice The Suna - Dear Deidre.

Privremeno smo se preselili kod mojih roditelja jer smo kupovali kuću i trebalo nam je mesto gde bismo živeli dok se naša preuređuje.

Ta odluka nije bila lagana jer brak mojih roditelja nije srećan. Radim u logistici. Jedan dan smo završili ranije s poslom pa nam je šef rekao da idemo ranije kući.

Kada sam zakoračio kroz ulazna vrata, čuo sam buku. Tiho sam se popeo stepenicama ne bi li saznao šta se to događa. Otvorio sam vrata spavaće sobe svojih roditelja i tamo ugledao devojku koja je očigledno bila seksualno bliska sa mojom mamom.

Obe su bile jako posramljene. Iskočile su iz kreveta i pokrile se. 

Muškarac plače, suze, bol, tuga, depresija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bio sam u tolikom šoku da sam izjurio iz kuće i otišao u obližnji kafić gde sam znao da ću pronaći jednog ili dva prijatelja.

Vratio sam se kasnije kući i rekao devojci da moramo da razgovaramo. Otišli smo u dugu, tihu šetnju. Pitao sam je šta se događa. Priznala mi je da je biseksualka i preklinjala da ništa ne kažem ocu. Istina, kada bi to znao, brak mojih roditelja bio bi gotov.

Rekla mi je da se to više neće ponoviti, ali nisam siguran mogu li da joj verujem. Nikako ne mogu da izbacim prizor njih dve iz glave. Svaki put kada odem od kuće razmišljam šta se događa iza mojih leđa.

Naš seksualni život je nakon toga umro, a majku ne mogu da pogledam u oči. Jedva čekam da odem od njih.

Depresija, kiša, muškarac, tuga

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Savet koji je dobio:

Razgovarajte o vašem seksualnom životu i hoće li ona u toj vezi biti zadovoljna koliko i ti. I svakako se iselite iz te kuće što pre je moguće.

Slažem se sa tvojom devojkom, najbolje je tati ništa ne govoriti. Njihov brak već i ovako ima svojih problema koje moraju sami rešiti.

Komentari (1)

vlajko

17.05.2019 11:13

bolje nego da je sa tatom