mama, sin, mamin sin
Shutterstock, ilustracija
mama, sin, mamin sin

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna žena, koja sa suprugom živi u kući s njegovim roditeljima, veoma je ljuta na svoju svekrvu koja je često ulazila u njihovu spavaću sobu baš u toku seksualnog čina.

PROČITAJTE I:

 

- U toku prve dve godine našeg braka, moja svekrva je nenajavljeno upadala u našu sobu baš kad bismo vodili ljubav. Nebitno od satnice, ulazila je kod nas u želji za razgovorom, ujedno nas ohrabrujući kako treba da nastavimo s radnjom - priseća se žena koja sad živi sa suprugom i decom u drugoj kući.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Iako smo se trudili da budemo što tiši, svaki put bi me isprepadala. Neverovatno je da je svaki put znala šta radimo, ma koliko da smo bili spontani. I dalje sam ubeđena da je negde imala skrivenu kameru koju, naravno, nikad nisam našla. I danas se plašim da će uleteti u sobu, iako više ne živimo zajedno - podelila je na portalu "Reddit".

Čitaoci su bili zgranuti.

PREPORUČUJEMO:

 

- Toliko mi je žao! To je odvratno i sramotno - napisao je jedan komentator.

- Baš mi je žao što si morala s tim da se nosiš. To je tako bizarno - dodao je drugi.

Ova priča je navela i druge da podele svoje.

- Oh, i moja svekrva to radi. Uglavnom je veoma bučna i ima hronični kašalj, ali kad smo suprug i ja intimni, pretvori se u nindžu i uleti u sobu bez upozorenja. Kad počnemo brzo da se oblačimo, ona se uvek zasmeje i kaže: "Ne brinite, već sam sve to videla!" - istakla je druga korisnica portala.

Predložila je mužu da joj plaća 7.000 dinara dnevno da ne ide na posao i čuva decu! Godinu dana kasnije život je postao pakao!

Melisa Petro je književnica koja piše od kuće, supruga i majka, i živi u Njujorku. Nakon porođaja na njoj je bila teška odluka - da li će se vratiti punom radnom vremenu i unajmiti nekog da brine o bebi, ili će je ipak sama odgajati i smanjiti tempo rada.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!