Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Shutterstock, ilustracija
Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo je priča o ljubavi koja je jača od svih zakona...

Afere, svađe, neverstva, sve je to još uvek tabu tema u Srbiji , dok je u svetu to davno ispričana priča. Mnogi osuđuju, drugi pravdaju, sve se čini, kako kome odgovara.

 Novosađanka Milena rešila je da sa nama podeli svoju priču. Ona je od onih žena koje znaju da ih partneri varaju, ali ipak ne preduzima niša.

U nastavku vam prenosimo njenu ispovest:

PROČITAJTE I:

 

"Moje ime je Milena, majka sam dvoje dece, radim u Agenciji za administrativne poslove. Suprug i ja smo dugo godina u braku, uzeli smo se u nešto poznijim godinama. Studiranje, život, provodi, posao... I kada je došao red na brak, kao da i pored godina koje smo imali, ipak nismo bili spremni na to. Ne znam...

Na početku je sve delovalo ok, posle rođenja prvog deteta naš najveći san je bio ostvaren. Postali smo roditelji i ništa nije bilo važnije od toga. E, nakon rođenja drugog deteta, kao da je sve krenulo nizbrdo... Stvari su postale nepodnošljive, svađa, dreka, deca koja traže pažnju, on koji ne razume koliko sam samo umorna. Stalno je potencirao na njegovom umoru, na njegovom poslu, da je posao u banci stresan. Bio je besan, nervozan, vraćao se kući sve kasnije i kasnije.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Moje prve sumnje počele su pre godinu dana kada se vratio kasno sa, navodno, poslovne večere. Ko još ide na poslovnu večeru u pola noći?! Bio je pripit, vikao je na mene sa ulaznih vrata jer nisam pokupila igračke sa hodnika. Probudio je decu, mlađi sin je počeo da plače, a on se drao i zbog moje nesposobnosti da uspavam decu. Pukla sam... Nisam mogla više da trpim uvrede, poniženja. Zalupila sam vrata od spavaće sobe.

PREPORUČUJEMO:

 

Zatim posle samo nekoliko dana, dok je spavao na kauču, sklanjala sam odelo sa stolice koje je bazdilo na dim i alkohol. Na nejgovoj košulji sam našla trag karmina, da bi posle nekoliko nedelja u njegovom telefonu pronašla i dokaze. Dok sam tresla njegov sako, iz džepa je uspao telefon.

Podigla sam ga i ostavila na sto. Međutim, ono što sam videla na displeju telefona, zaledilo je svaki moj pokret. Slike gole devojke u njegovom krilu... I on je bio nag.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Počela sam da prelistavam slike i postajalo mi je sve mučnije. Oni su se dopisivali odavno, a svaka "poslovna večera" je bio poziv na seks.

Ostavila sam sve i otišla na posao. Kada sam se vratila, on me čekao na hodniku sa telefonom u ruci. Znao je da sam videla slike jer sam ostavila telefon pored njega na krevetu. Nije imao reči, samo je nemo posmatrao kako se skidam. 

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bila sam spremna da mu saspem sve u lice, da mu kažem najgore psovke, ali nisam... Jer ga previše volim, da, tog istog skota nevernog!

Ali nisam imala hrabrosti da odem... Nisam... Plašila sam se osuda, plašila sam se života koji me čekao kada izađem iz tog stana. On je bio moj stub, moja potpora, moja finansijska sigurnost. Ja ne zarađujem dovoljno da deci pružim sve što treba. Zato sam ostala... A da li sam zaboravila? Nisam!

Ali... ipak on je moj, posle svih tih žena, ja sam ta kojoj se vraća. Znam da mnogima ovo zvuči nenormalno, i kuma mi govori da sam luda što sve trpim, ali ja najbolje znam šta je najbolje za mene i moju decu. Volim ga više od života, pa čak i od dece, nikada ga ne bih ostavila i sve bih mu oprostila".

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Par, raskid, tuga, depresija, svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!