ISPOVEST MILENE IZ NOVOG SADA JE NEŠTO NAJGORE ŠTO ĆETE PROČITATI DANAS! Mužu stalno oprašta prevare, a ono što je rekla o njihovoj deci izazvaće GNEV KOD SVAKE SRPKINJE!

Na adresu naše redakcije stigla je, u najmanju ruku, iznenađujuće priča o opsesivnoj ljubavi jedne Milene iz Novog Sada.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo je priča o ljubavi koja je jača od svih zakona...

Afere, svađe, neverstva, sve je to još uvek tabu tema u Srbiji , dok je u svetu to davno ispričana priča. Mnogi osuđuju, drugi pravdaju, sve se čini, kako kome odgovara.

"ZNAM DA SAM ŽENA KOJU MRZE DRUGE ŽENE" Šokantna ispovest devojke koja je bila u VEZI sa OŽENJENIM MUŠKARCEM!

 Novosađanka Milena rešila je da sa nama podeli svoju priču. Ona je od onih žena koje znaju da ih partneri varaju, ali ipak ne preduzima niša.

U nastavku vam prenosimo njenu ispovest:

 

"Moje ime je Milena, majka sam dvoje dece, radim u Agenciji za administrativne poslove. Suprug i ja smo dugo godina u braku, uzeli smo se u nešto poznijim godinama. Studiranje, život, provodi, posao... I kada je došao red na brak, kao da i pored godina koje smo imali, ipak nismo bili spremni na to. Ne znam...

 "ZNAŠ, MI SMO MISLILI DA NAM SE PRIDRUŽIŠ" Šokantna ispovest: "Seks trojka koju sam poklonila mužu pretvorila se u pakao! Više nije hteo da komunicira sa mnom!"

Na početku je sve delovalo ok, posle rođenja prvog deteta naš najveći san je bio ostvaren. Postali smo roditelji i ništa nije bilo važnije od toga. E, nakon rođenja drugog deteta, kao da je sve krenulo nizbrdo... Stvari su postale nepodnošljive, svađa, dreka, deca koja traže pažnju, on koji ne razume koliko sam samo umorna. Stalno je potencirao na njegovom umoru, na njegovom poslu, da je posao u banci stresan. Bio je besan, nervozan, vraćao se kući sve kasnije i kasnije.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Moje prve sumnje počele su pre godinu dana kada se vratio kasno sa, navodno, poslovne večere. Ko još ide na poslovnu večeru u pola noći?! Bio je pripit, vikao je na mene sa ulaznih vrata jer nisam pokupila igračke sa hodnika. Probudio je decu, mlađi sin je počeo da plače, a on se drao i zbog moje nesposobnosti da uspavam decu. Pukla sam... Nisam mogla više da trpim uvrede, poniženja. Zalupila sam vrata od spavaće sobe.

"MUČILI SU ME JER SAM VRIŠTALA OD BOLOVA!" Potresna ispovest porodilje: Preživela sam pravi PAKAO! Najlepši dan u životu pretvorio se u NOĆNU MORU!

 

Zatim posle samo nekoliko dana, dok je spavao na kauču, sklanjala sam odelo sa stolice koje je bazdilo na dim i alkohol. Na nejgovoj košulji sam našla trag karmina, da bi posle nekoliko nedelja u njegovom telefonu pronašla i dokaze. Dok sam tresla njegov sako, iz džepa je uspao telefon.

Podigla sam ga i ostavila na sto. Međutim, ono što sam videla na displeju telefona, zaledilo je svaki moj pokret. Slike gole devojke u njegovom krilu... I on je bio nag.

OPEKOTINE, DIJAREJA, TONA HRANE... Letovanje iz ugla jedne obične mame! Ova Srpkinja otkrila je kako zaista izgleda odmor sa decom!

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Počela sam da prelistavam slike i postajalo mi je sve mučnije. Oni su se dopisivali odavno, a svaka "poslovna večera" je bio poziv na seks.

Ostavila sam sve i otišla na posao. Kada sam se vratila, on me čekao na hodniku sa telefonom u ruci. Znao je da sam videla slike jer sam ostavila telefon pored njega na krevetu. Nije imao reči, samo je nemo posmatrao kako se skidam. 

MARTINA SKANDALOZNA ISPOVEST Skinula sam sve sa sebe, legla u krevet! Mislila sam da je u njemu moj muž, ujutru sam shvatila da nisam sa NJIM imala se*s!

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bila sam spremna da mu saspem sve u lice, da mu kažem najgore psovke, ali nisam... Jer ga previše volim, da, tog istog skota nevernog!

 MLADA JE BILA SPREMNA NA SVE! Želela je da joj samo ja BUDEM KUMA, a kad sam saznala zašto ZGADILA MI SE za ceo život!

Ali nisam imala hrabrosti da odem... Nisam... Plašila sam se osuda, plašila sam se života koji me čekao kada izađem iz tog stana. On je bio moj stub, moja potpora, moja finansijska sigurnost. Ja ne zarađujem dovoljno da deci pružim sve što treba. Zato sam ostala... A da li sam zaboravila? Nisam!

Ali... ipak on je moj, posle svih tih žena, ja sam ta kojoj se vraća. Znam da mnogima ovo zvuči nenormalno, i kuma mi govori da sam luda što sve trpim, ali ja najbolje znam šta je najbolje za mene i moju decu. Volim ga više od života, pa čak i od dece, nikada ga ne bih ostavila i sve bih mu oprostila".

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Par, raskid, tuga, depresija, svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi