"NEVINA" SPONZORUŠA Mlada studentkinja tvrdi kako NEMA se*s sa svojim klijentima, a kada čujete koliko mesečno zarađuje, PAŠĆETE na pod!

Ma da, baš...

Kloe Hajams, devojka, sponzoruša
Foto: Screenshoot youtube/Seeking

Devojka koja je u jednom delu svog života marljiva studentkinja, dok je u drugom, takoreći sponzoruša koju su "tatice" navadile na egzotične odmore (hvalila se da je bila u Aziji, Grčkoj, Las Vegasu...). Naravno, tu su i skupi pokloni i izdašni mesečni džeparci.

 

Kloi Hajams je pričala o tome kako zarađuje 20 hiljada dolara mesečno tako što se povremeno bavi poslom sponzoruša, ma šta to bilo, ali tvrdi da sa svojim sponzorima nikad ne spava.

Kloi je nedavno imenovana za ambasadorku sajta Seeking Arrangement, web stranice koja povezuje sponzore sa sponzorušama.

"IMALA SAM SAMO JEDNU MENSTRUACIJU U ŽIVOTU!" 2019. rekli su mi da imam redak kancer i da NIKADA neću imati dece! Nisam slušala lekare i desilo se ČUDO!

Ona je takođe studentkinja preddiplomskih studija - studira psihologiju i neurologiju, a kako kaže, planira da postane klinički psiholog, za šta su potrebni i magisterijum i doktorat. Kako će je školovanje skupo koštati a bogami i potrajati, odlučila je zaradi brzi novac.

"Odlučila sam da posnem sponzoruša tokom letnih praznika pre početka studija jer sam bila zabrinuta oko novca i to mi se činilo kao atraktivna opcija", rekla je Kloi za Daily Mail.

 

Ova mlada 18-ogodišnjakinja zahteva mesečni "džeparac" između 1.600 i 3.300 dolara. Sponzori su dužni da joj plaćaju i putovanja oko sveta i skupe krpice, sve što poželi. "Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog sponzora između dva i četiri puta mesečno", kaže i dodaje na to kako to sve zavisi i od obaveza koje ima na fakultetu.

"KARMA JE OKRUTNA, SVE NAM SE VRATI NATRAG!" Iskrena ispovest drugarice: "Brutalno sam UDEBLJALA prijateljicu iz osvete! I upropastila joj venčanje..."

Prostitucija
Foto: Shutterstock

Kloi kaže kako nema seks sa sponzorima. Hm...

"Svi su mi angažmani potpuno platonski i temelje se isključivo na druženju", tvrdi ona. "U budućnosti bih želela vezu, ali ne sa sponzorom."

Kaže i kako joj je takav životni stil "uveliko obogatio studentski život", a da od skupih poklona koje dobija sebi obezbedila lagodan život kako ne bi morala da radi druge poslove.

"ZNAŠ, MI SMO MISLILI DA NAM SE PRIDRUŽIŠ" Šokantna ispovest: "Seks trojka koju sam poklonila mužu pretvorila se u pakao! Više nije hteo da komunicira sa mnom!"

Roditeljima nije priznala da je sponzoruša, ali to bi moglo da se dogodi posle članka o njoj. Otkako je izašao taj članak o njoj, i njen nalog na Instagramu je zaključan.

Tvrdi da većina prijatelja sa kojima se druži je svesna šta ona radi i navodno, podržava je. Dodaje da tipičan sponzor stiže iz Londona i ima između 35 i 50 godina i da radi u finansijama. Priznaje da nešto strašno uvek može da se dogodi pa uvek pazi na to da "bliski prijatelji znaju gde se nalazi i mogu je pratiti putem aplikacije Find My Friends".

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Kako Kloi izgleda pogledajte u videu:

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Stojko
  05/08/2019 - 13:05
  Malo oral malo anal i eto para i nevinosti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi