Kloe Hajams, devojka, sponzoruša
Screenshoot youtube
Kloe Hajams, devojka, sponzoruša

Screenshoot youtube

Foto: Screenshoot youtube/Seeking

Devojka koja je u jednom delu svog života marljiva studentkinja, dok je u drugom, takoreći sponzoruša koju su "tatice" navadile na egzotične odmore (hvalila se da je bila u Aziji, Grčkoj, Las Vegasu...). Naravno, tu su i skupi pokloni i izdašni mesečni džeparci.

PROČITAJTE I:

 

Kloi Hajams je pričala o tome kako zarađuje 20 hiljada dolara mesečno tako što se povremeno bavi poslom sponzoruša, ma šta to bilo, ali tvrdi da sa svojim sponzorima nikad ne spava.

Kloi je nedavno imenovana za ambasadorku sajta Seeking Arrangement, web stranice koja povezuje sponzore sa sponzorušama.

Ona je takođe studentkinja preddiplomskih studija - studira psihologiju i neurologiju, a kako kaže, planira da postane klinički psiholog, za šta su potrebni i magisterijum i doktorat. Kako će je školovanje skupo koštati a bogami i potrajati, odlučila je zaradi brzi novac.

"Odlučila sam da posnem sponzoruša tokom letnih praznika pre početka studija jer sam bila zabrinuta oko novca i to mi se činilo kao atraktivna opcija", rekla je Kloi za Daily Mail.

PREPORUČUJEMO:

 

Ova mlada 18-ogodišnjakinja zahteva mesečni "džeparac" između 1.600 i 3.300 dolara. Sponzori su dužni da joj plaćaju i putovanja oko sveta i skupe krpice, sve što poželi. "Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog sponzora između dva i četiri puta mesečno", kaže i dodaje na to kako to sve zavisi i od obaveza koje ima na fakultetu.

Prostitucija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kloi kaže kako nema seks sa sponzorima. Hm...

"Svi su mi angažmani potpuno platonski i temelje se isključivo na druženju", tvrdi ona. "U budućnosti bih želela vezu, ali ne sa sponzorom."

Kaže i kako joj je takav životni stil "uveliko obogatio studentski život", a da od skupih poklona koje dobija sebi obezbedila lagodan život kako ne bi morala da radi druge poslove.

Roditeljima nije priznala da je sponzoruša, ali to bi moglo da se dogodi posle članka o njoj. Otkako je izašao taj članak o njoj, i njen nalog na Instagramu je zaključan.

Tvrdi da većina prijatelja sa kojima se druži je svesna šta ona radi i navodno, podržava je. Dodaje da tipičan sponzor stiže iz Londona i ima između 35 i 50 godina i da radi u finansijama. Priznaje da nešto strašno uvek može da se dogodi pa uvek pazi na to da "bliski prijatelji znaju gde se nalazi i mogu je pratiti putem aplikacije Find My Friends".

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Kako Kloi izgleda pogledajte u videu:

 

 

 

Komentari (1)

Stojko

05.08.2019 13:05

Malo oral malo anal i eto para i nevinosti.