Vozač, kola, automobil, saobraćaj
Shutterstock, ilustracija
Vozač, kola, automobil, saobraćaj

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Venčali smo se, ubrzo potom je stigla i beba, a nisam imao posao. Naši su nam pomagali, ali trebalo nam je više para. Ortak mi je predložio da počnem da radim za čuvenog gradskog makroa. Za njega se pričalo da dobro plaća i da je maksimalno korektan.

Ponuda je zvučala i više nego primamljiva, a nakon razgovora sa mojom ženom rešio sam da prihvatim posao. Ona me je podržala u odluci, postavila mi je samo jedan uslov - da se ne petljam sa prostitutkama!" započinje priču Milutin i opisuje kako je sve počelo.

"Što se tiče radnog vremena, nema pravila! Devojke razvozimo jedan dečko i ja, ali gazda ima više poverenja u mene, te mi poverava bitne dogovore. Neki "sastanci" se održavaju preko dana, ali većina noću. Često odlazim umesto njega da se nađem sa klijentima kojima pokazujem katalog sa devojkama, te oni biraju sa kojom žele da provedu vreme. Pored toga, ja ih vozim i na lekarske preglede, u kozmetičke salone, u kupovinu... Moj gazda brine od devojkama da im ništa ne fali! A verujte mi sve su zdrave kao dren i ulickane! Nekada ih vodim i u inostranstvo, ali češće gazda putuje sa njima", priča Milutin. Opisao nam je i svoje najluđe iskustvo.

Devojka je bila krvava, izbio joj je zub, a njena bela bunda je postala crvena od tragova krvi. Ispostavilo se da joj je to dečko kog je ostavila pre nekoliko dana, a koji je nakon raskida saznao čime se njegova bivša bavi! Zbog toga je poludeo, a gazda je preduzeo mere da smiri momka", priča vozač elitinih prositutki i otkriva kakve žene sve rade za njegovog gazdu.

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Uh... ima raznih profila... i studentkinja, i udatih žena, slobodnih... obrazovanih, neobrazovanih... ali svima je zajednička jedna stvar - moraju da lepo izgledaju. Moj gazda bira samo one lepe! Imao i onih napucanih, a i onih prirodnih. Kada kažem napucanih, mislim na one sa silikonima, nadograđenim kosama i ostalim propratnim elementima.

PREPORUČUJEMO I:

 

Mislim da sam se najviše iznenadio kada sam tek počeo da radim. Odvezao sam ženu od 33 godine na dogovorenu adresu, a sa poslom je završila oko 4 ujutru. Sećam se da mi je sve vreme govorila da požurim, jer mora da stigne da se spremi za posao! Pitao sam je gde to radi pored ovoga, a njen odgovor me je zapanjio. Ona je medicinska sestra u jednoj poznatoj beogradskoj bolnici! Nisam mogao da verujem.

To je takođe bio šok za mene, ali sada sam se navikao. Mislim da više ništa ne može da me iznenadi. Zapravo, kroz ovaj posao sam shvatio koliko su ljudi isfolirani i da je sve maska", kaže Milutin. Što se tiče zahteva ima raznih, od onih očekivanih do najbizarnijih.

"Najproblematičniji su Arapi. Da li mi verujete da su tražili nevine devojke?! Pa druže, gde ćeš nevinu ku*vu?! Oni vole plavuše i žele devojke bez pirsinga i tetovaža. Jedan naš poznati biznismen uvek iznajmi tri devojke, jednu plavušu, jednu brinetu i jednu riđu, to mu je neki fetiš, pali se na to.

Jedan Italijan je prošle godine platio ribi samo da leži pored njega u krevetu, ništa nisu radili, ali mislim da sam se najiše iznenadio kada sam jednu devojku vozio na Dedinje u vilu da se zabavlja sa bračnim parom. I to je žena spremila iznenađenje svom mužu za godišnjicu braka", kaže Milutin i dodaje da nema nameru da prestane da se bavi ovim poslom.

Bolnica, lekar, doktor, medicinska sestra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Znate kako, prostitucija je najstariji zanat, dok je sveta i veka biće i toga. Ne činim ništa loše time što ih vozikam okolo. Ja svoj dinar pošteno zarađujem, nikoga ne ugrožavam time. Kao što rekoh zarada je i više nego dobra, a u ova teška vremena složićete se da je teško naći posao sa ovakvom platom. Pogotovo ako nemaš škole, kao što je ja nemam".

 

Komentari (3)

zagondzija

11.02.2019 22:10

Mali laze ne soli 3000€ ma daj ???

Ana

12.02.2019 07:28

Nemas ti ni morala a ne samo skolu.Na stanu to sto radis protiv zakonski postao.

Djolo

12.02.2019 11:16

Da li bi tako pricao da ti se recimo cerka bavi tim?Jel bi i nju povezao?